Tekil Mesaj gösterimi
Alt 12-12-2009, 20:38   #10
Kullanıcı Adı
Berr Ak
Alıntı:
EZEL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Demokrasi demokrasiyi savunanlar için vardır terörü savunanlar için değil !!!
Bu laf çok komik gerçekten, demokrasi sadece bizim cenahımızda işleyen bir olgu değildir!!!CHP zihniyetinde olduğu gibi hoşunuza gitmeyen insanları yok sayamazsınız.Terörü savunanları değil ona oy veren insanları yok saymaktan bahsediyorum.Demokrasilerde parti kapatmak gülünçtür, saçmadır, akla mantığa sığmaz bir olaydır.Libya'da bile parti kapatmak daha güçtür
O mantıkla ilerlersek onlara göre Akparti de Laiklik bazında anayasanın karşısında durmuş kapatılması yönünde uğraşlar olmuştur.Kapatılsa idi biz oy verenlerin iradesi nereye gidecekti!!!Yıllardır yapılan da bu değil mi?Türkiye kapatılmış siyasi partiler çöplüğü haline geldi..Hoş bir şekilde mi anıyorsunuz.Ama pardon unutmuşum demokrasi sizin cenahızda işlemeliydi,Hangi demokrasi ise o!!!

Alıntı:
Pkk 1978 yılında kuruldu bana 1978 öncesi yakın tarihinden orada askerlerin yaptığı antidemokratik uygulamalara örnek verebilrmisin yukarıda bahsettiğin anlattığın olaylara ? Demişsinki insanlar öldürmek için değil ölmemek için dağa gitmişlerdi peki bunlar ne kardeşim siz utanmıyormusunuz bu bebeler kürt bebeleri bunları pkk katletti insanda haysiyet olur sizde buda yok Bu bebelerden biri senin beben olsaydı hala bunları söyleyebilrmiydin ?
Allah aşkına komik olmayın siz anlatmıştınız Dersimde komşunuzun anlattıklarını!!!Şuurunuzu mu yitirdiniz yoksa?Komik buluyorum bu yüzden.Tarihinizi bilmemenize de üzülüyorum.Bana utanmıyor musunuz demişsinizHaysiyetiniz yok demişsinizSiz haysiyetliyseniz ben değilim efendim, siz insansanız ben değilim.Tartışma ahlakından yoksun, İnsanlıktan nasibini almamış mahlukatla aynı kefede olamam zaten, kusura bakmayın
Yine de bilinen tarihten örnekler vereyim,1925 şeyh said isyanı ve binlerce kürdün öldürülmesi.
1937 Dersim katliamı, binlerce kürdün öldürülmesi..
Bulduğunuz üç beş fotoğrafla demogoji yapacaksınız aklı sıraBakın aklı sıra diyorum.Ergenekonun maşası, faşizmin kölesi olmuşsunuz.BEn hiç bir zaman PKK'yı savunmadım.Burada PKK'nın meşruluğunu tartışmıyoruz.Siyasi bir otoriteden bahsediyoruz!Fakat aklı sıra dedim ya aklı(?) sıra...

Alıntı:
SİZ NE YAPIYORSUNUZ BİLİYORMUSUNUZ SİZ ÖZELLİKLE TANSU ÇİLLER DÖNEMİNDE ASKERİYE İÇİNDEKİ BAZI KONTROLSUZ GÜCLERİN YAPTIĞI YANLIŞLARI BAHANE EDEREK ELİ KANLI TERÖR ÖRGÜTÜNÜ AKLAMAYA ÇALIŞIYORSUNUZ HİÇ KUSURA BAKMA YEMEZLER ... EĞER KÜRTLERİN GURURU VARSA Kİ İÇLERİNDE GURURLU OLANLAR OLDUĞUNU BİLİYORUM 1980 YILLARDA KÜRT KIZLARINI DAĞA KAÇIRIP TECAVÜZ EDEN DAHA SONRADA ÖLDÜRÜP DAĞDA YIRTICI HAYVANLARA YEM OLSN DİYE BIRAKAN KÜRT KÖYLERİNİ BASIP BEŞİKTEKİ BEBEKTEN HAMİLE KADININA VARANA KADAR KATLEDEN BİR TERÖR ÖRGÜTÜNÜ SAVUNMAZ HEM DEMOKRASİDEN BAHSEDİP HEMDE TERÖRÜ SAVUNAN BİR PARTİYİ NASIL SAVUNURSUNUZ ? BU ÜLKEDE DTP PKK YI DESTEKLEMEDENDE KÜRTLER İÇİN DAHA FAZLA DEMOKRASİ DAHA FAZLA HAK KİŞİSEL ÖZGÜRLÜK İSTEYEMİYORMUYDU ?
Üsluba bakın hele üsluba.Sokak kavgası yapılıyor sankiPKK kürt köylerini basmamıştır.Oturduğunuz yerden ergenekonun uydurmalarına, yandaş medyanın laflarına inanın, onlara hizmet edin.YAKIŞIR faşistlere!Yazdıklarınızın zerresi doğru değil.Kulaktan bir şeyler duymuşsunuz, muhtemelen aydın doğan'ın medyası bu konuda kaynak teşkil etmiştirDTP'yi kimse savunmuyor bu forumda.Siz demokrasiden dem vuranlara DTP yandaşı ve PKKlı diye çamur atabilecek tiynette birisiniz.Fakat siz öyle düşünseniz de düşünmesiniz de ben sizin bihaber olduğunuz evrensel hukuktan bahsediyorum.Bu ülkede hiç yaşanmamış bir hukuktan, demokrasiden.Burada terörü değil demokrasiyi savunuyorum, terörü değil halkın iradesini savunuyorum..
Berr Ak isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla