12-13-2009, 02:32
|
|
|
Alıntı:
fetö Nickli Üyeden Alıntı
sayın genç sivilce.
ben "birisi01" takma isimli vatandaşa yazdım ama madem "kürt damarın tuttu"anlamıcaksın,kızdın açıklayayım.
ben açık açık dedim ki "5 kuruşluk partiye oy veren de 5 kuruşluktur"
bu kadar.eğer deseydim ki oo herkes gelsin beğenmediğimizi kapatalım,sen gene çıkıp" yok efendim 3. dünya ülkeleri yapmıyor yaptığımızı" diyecektin değil mi.bende diyorumki insanların seviyesini,değerini yükseltin ki doğru tespit yapsın,bu zihniyeti meclise göndermesin vekil olarak.
"birisi01" le belki gayet güzel tartışacaktık,ortada sorun yok da heryerden fırlayan azgın liboş demokratlar yok mu beni bitiriyosunuz.
|
Hemen de kürt yaftası.İşte siz busunuz,başbakan çok güzel söyledi;Bunlar bu! 5 kuruş bile etmezsiniz!üslubunuz sokak ağzı.Laflara bakın,ahlaktan nasibinizi almamışsınız ne diyeyim.Ben bu ülkenin çocukları için çalışan namuslu bir öğretmenim.Siz bilmeseniz de güneydoğuda yaşayan çocukların, insanların neler yaşadığını ve neler hissettiğini biliyorumi görüyorum..Bu insanlara zerre faydanız yok, gelin yükseltin sevilerini o zaman.Siz de uğraşın madem.Siz busunuz işte, oturduğu yerden ahkam kesenler!Sizin gibi terbiyeden yoksun insanlara bunu anlatmak da boş ya.Ne konuştuğunu bilmeyenler silsilesi!AYIP!
Alıntı:
birisi01 Nickli Üyeden Alıntı
fetö bu konuyu bende seninle yapıcı bir şekilde tartışmak isterdim ama yoruma yorum yazan 3.bir şahısla diyaloga girmemek için mevzuyu uzatmadım. istersen sende uzatma. sırf kendini göstermek için düşünmeden ağzından çıkan lafın nereye gideceğini bilmeden fikir beyan eden insanlarla uğraşmak zor. bu türlere haklısın diyeceksin susacaksın.başka türlü susmazlar.
|
Kişiselleştirdiğiniz tavrınızı komik buluyorum.Cevabınız varsa yazın ama yok biliyorum.olsa esirgemezdiniz.Ben lafımın nereye gittiğini çok iyi biliyorum.Tartışma ahlakından yoksun insanlardan beklenecek sözler!Ben buranın fikirlerin tartışıldığı forum olduğunu düşünüyorum, siz karşılıklı sohbet ortamı zannetmişsiniz.YAZIK!
|
|
|