Tekil Mesaj gösterimi
Alt 12-13-2009, 02:50   #78
Kullanıcı Adı
depare
PKK kıyafetleriyle askerin köyleri yaktığı bizzat itiraf edilmiştir.Zaten PKK ergenekonun maşasıdır.Birbirinden haberdar olarak iş yapıyor adamlar.Köyler yakıldığında PKK'nın haberi yok muydu elbette vardı.Hatta onlar da yol göstermiş olabilirler, yani başındakiler.Dağa çıkanlar çünkü daha çocuk.İnanın çocuklar14-15 yaşında çocuklar.Ne beklersiniz o yaştaki çocuklardan.Ben de güneydoğuda çalışıyorum.Buraya gelemeden evvel ben de sizler gibi düşünüyordum.Ancak olaylar gösterildiği gibi değil.Gelip bir görseniz, ızdırap insanı olacaksınız belki...
Şeyh Said isyanını bizzat yaşamış ihtiyar bir kadını bile buldum yaşananları ilk ağızdan duyabilmek için.Yaşadığım bölge toplu mezarlar bulunuyor.93 de veli küçük burada görevli bir askerken insanlar sokağa çıkamaz hale gelmiş.Binlerce genç öldürülmüş.PKK ile hizbullah'ı birbirine düşürmüşler.Bunları barıştırmak isteyenler de tek tek faili meçhul olarak kaybolmuş.Hatta 10 sene evvel bu yüzden kaybolan bir adamın nufüs cüzdanı geçenlerde ergenekon kapsamında delil olarak bulundu ve tv'da gösterdiler.Hepsi bir oyun, halk kullanılıyor.

Bakın bu söylediklerinizi inkar etmiyorum evet Askerin emirle bombaladığı yaktığı,yıktığı köyleri bende biliyorum...
Ergenekon ile Pkk'nın beraber iş yürüttüklerini'de biliyoruz burda anlatmak istediğimiz Pkk'da köyler'de katliam yaptı resmi olmayan katliamlar ergenekonculara ait olabilir ama 15 bin kişiyi'de Pkk katletti...
Adamlar köylere gelip hem katliam yapıyor hemde yiyecek içecek kaçırıyor..
Demek istediğim siz bütün suçu ergenekona yıkmak istemişiniz bütün katliamları onlar yapmış sanki sen böyle dersen bende o zaman 15 bin askeri'de onlar şehit etti Pkk hiç olay yapmadı masum o vakit derim..
Pkk'da köy bastı katliam yaptı en az ergenekoncular kadar emri başka yerden almış olabilirler ama katliamı kendileri yaptı..
Evet bu pkk örgütü hem Tsk içinden hemde dış güçlerden destek alarak kuruldu bu yönden bakarsak yaptıkları bütün katliamlar'da destek verenlerin'de parmağı var...
Bende askerliğimi Şırnakta yaptım dağa çıkanlar çoluk çocuk demişiniz o dağlar da çoluk cocuk hiç bir halt yapamaz...
Çocuk yaşta gidende var elbet ama 15 yıldan 20 yıldan beri dağda olan bir ton terörist var hepsi tecrübeli..
Yani çoluk çocuk takımından oluşan bir örgüt değil...
depare isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla