Alıntı:
Fatih33 Nickli Üyeden Alıntı
Bu ülkenin başına ne geldiyse bir şeylerin başka bir şeyleri temsil ettiğini düşünenler yüzünden geldi.. Böyle düşünülmesi yüzünden..
Atatürk'ü sevenlerin dinsiz
Kürt kardeşimin Terorist
Başını örten analarımızın Şeriatçı
İlan edilmediği Huzur ve Barış dolu bir ülke ümidi ile..
"BİZ BİRLİKTE TÜRKİYEYİZ" 
|
Çok güzel kardeşim, tebrikler çok kısa ve önemli bir tespit
Alıntı:
fetö Nickli Üyeden Alıntı
kişisel alanınıza yazmışsınız,nükte olsun diye yazdım.
git seviyelerini yükselt demişsin.
bunu bana değil de,liberal arkadaşlarınla beraber her devrin hükümetine nasıl yapışıyorsanız,onlara söyleyin.ben de üniversite öğrencisiyim ileride ekonomist olursam inşallah devletin bana sunacağı çarkı da en iyi şekilde çevireceğim.
|
İşte bakın yina aynı ağız.Ben tek tarafı kürt tek tarafı türk biriyim.Her iki tarafdan kürt de olabilirdim, ermeni de olabilirdim...Ama türk tarafım beni eziyor.Kürt diye aşağılıyor.Azgın liboş diye hakaret ediyor.sonra da nükte ettim diyor.BU kadar kolay yani!Bu söylemler için döktüğüm gözyaşını ne türkler ne de kürtler bilir!Bu yüzden bu ülkeden gideceğim.Irkım yüzünden aşağılanmayacağım bir yere.Anlamıyor musunuz, sizler bu hale getirdiniz.Ben bu çocuklara bu ülkeyi sevdirmek için ne sıkıntı çekiyorum bilmiyorsunuz.Yapılan hataları göstermek için ne sıkıntı çekiyorum bilmiyorsunuz.
Devleti eleştirdiğim zamanlar var çünkü ben koyun değilim.Yapılan şeyleri incelerim.Doğru bulmazsam eleştirirm.Ancak akparti bu konuda yüzümü kara çıkarmıyor.Sağolsun başbakanım.O olmasa bu ülkede bir saniye bile duramazdım.