Tekil Mesaj gösterimi
Alt 12-13-2009, 03:20   #80
Kullanıcı Adı
Berr Ak
Alıntı:
depare Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Bakın bu söylediklerinizi inkar etmiyorum evet Askerin emirle bombaladığı yaktığı,yıktığı köyleri bende biliyorum...
Ergenekon ile Pkk'nın beraber iş yürüttüklerini'de biliyoruz burda anlatmak istediğimiz Pkk'da köyler'de katliam yaptı resmi olmayan katliamlar ergenekonculara ait olabilir ama 15 bin kişiyi'de Pkk katletti...
Adamlar köylere gelip hem katliam yapıyor hemde yiyecek içecek kaçırıyor..
Demek istediğim siz bütün suçu ergenekona yıkmak istemişiniz bütün katliamları onlar yapmış sanki sen böyle dersen bende o zaman 15 bin askeri'de onlar şehit etti Pkk hiç olay yapmadı masum o vakit derim..
Pkk'da köy bastı katliam yaptı en az ergenekoncular kadar emri başka yerden almış olabilirler ama katliamı kendileri yaptı..
Evet bu pkk örgütü hem Tsk içinden hemde dış güçlerden destek alarak kuruldu bu yönden bakarsak yaptıkları bütün katliamlar'da destek verenlerin'de parmağı var...
Bende askerliğimi Şırnakta yaptım dağa çıkanlar çoluk çocuk demişiniz o dağlar da çoluk cocuk hiç bir halt yapamaz...
Çocuk yaşta gidende var elbet ama 15 yıldan 20 yıldan beri dağda olan bir ton terörist var hepsi tecrübeli..
Yani çoluk çocuk takımından oluşan bir örgüt değil...
Evet çoluk çocuk ölüyor çünkü onları ön plana itiyorlarÖlenlerin yaşlarını bir inceleyin en fazla 22-23.En son bir öğrencimiz öldü buradan, 19 yaşında o kadar da saf bir öğrenci...Örgüt kandırıp götürmüştü.Galiba anlatamıyorum;ben PKK kimseyi öldürmedi demedim.PKK binlerce askerimi şehit etmiştir.Köyler kendileri veriyordu yardımı.O yüzden asker baskın yapıyordu ya.Nedeni de buydu, PKKya yardımı engellemek.Kendi köylerini jitem terörist kılığında basmıştır bunu burada kime sorsanız söyler.Bu konuda gerçekten araştırma yapmasam konuşmam, yanlış anlaşılmasın PKK'yı savunmuyorum.Fakat cuntanın oyunu daha büyük.Ancak şu noktaya değinmekte fayda var PKK insan kaynağını kürtlerden alıyor.Bu insanların yaşamaya değer bir hayatları olmadıkça ölmeye devam edeceklerdir.İnsan kaynağını kesmemiz gerek.Bu 100 yıllık bir savaş.Elbette sancılı bir dönemden geçiyoruz.İnsanların sevgisini kazanmamız gerek.Şu anda biraz daha anlamış durumdalar.Ergenekon davası onlar için çok önemli.Yalnız biraz hizmet gerekiyor.Ekonomik açıdan çok zayif haldeler, çok fakirler.Eğitim çok zor,eğitim güçlendirilmeli.Denetimler artmalı, kağıt üzerinde gözüken eğitim yaygınlaştırılmalı.HAlkın orta yaş ve üzeri türkçe bilmediği için iş zorlaşıyor tabi.Cahil(okuma yazma bilmeyen) bir çoğunluğa bir şeyler anlatmak gerçekten zor.
Berr Ak isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla