12-13-2009, 17:32
|
|
|
Alıntı:
Ömer Bekir Nickli Üyeden Alıntı
Sanırım siz bana anlatabiliyorsunuz,ama ben size anlatamıyorum..Benim 2 eniştem,birçok arkadaşım doğu bölgelerinin en uc köşelerinden..Ben doğulu insanların inancınıda iyilikseverliğini'de çok iyi biliyor ve görüyorum..Ancak biz Siyasi ve Demokrasi açısını konuşuyoruz burada,iyilikseverliği değil..PKK pantizanlığı yaptığını bilmediklerini söyleyemezler,hiçbir halk söyleyemez..Benim oradan buraya gelmiş birçok tanıdığım kişiden dinlediğim en öncü cümleler şunlardı;
"Oradaki insanlar herşeyi devletten bekliyorlar,PKK'nın terör örgütü olduğunu bildikleri halde,hiçbirşey yapmasalar dahî onlara bir sevgi besliyorlar.."
Başka ne denilebilir ki..Ben asla Kürt kökenli kardeşlerimin tamamına bunu yakıştırmıyorum..Ahmak her zaman ahmak değildir,o halden çıkıncaya kadar öyledir..Bizler elbette görevlerimizi yapıp,orada körü körüne PKK yandaşlarına yardım veya yataklık eden kardeşlerimize gerçekleri anlatmaya devam edeceğiz..
|
Yok yok anlatamıyorum.Çünkü insanlık önemli bir şey.Trkler, türk diye aşağılanmıyorlar, böyle insanlar işte.Bu yüzden insanlık önemli işte.Irkçılıkta insanlık yoktur çünkü.Her şeyi devletten bekledikleri doğru.İş yok yatırım yok ekmek yok aş yok hiç birşey yok.Kızamıyorum bile.Çocuklar okula terlikle geliyor.Ahmak demem, derlerse de tepkimi koyarım.Bu insanlar benim kardeşlerim.Burada onlara gerçekleri anlatmaya çalışıyorum.PKKnın yaptığı oyunları anlaatıyorum fakat yıllardır kafalarda oturmuş klişe ideolojileri yıkmak çok zor.Baksanıza türk cihetinde de öyle değil mi.Hala ahmak, 5 kuruş etmez vs aşağılamalar söz konusu.bunun sıkıntısını çeken biri olarak insanların oturdukları yerden çok şey biliyormuş gibi ahkam kesmelerine dayanamıyorum.Bu kadar aşağılanma yeter!
|
|
|