Tekil Mesaj gösterimi
Alt 12-15-2009, 11:54   #4
Kullanıcı Adı
BlueMoon
provokatörler yine sahnede. dükkanlar yağmalanıyor işyerleri polis panzerleri ateşe veriliyor. ne yazık ki beyoğlunda sabrının son noktasına gelmiş olan iki şahıs tabancasına sarılıyor ve provokatörlere karşı koyuyor. kaos planlayanların bundan daha iyi ekmeğine yağ sürülecek bir dayanağı olmazdı hiç şüphesiz. zaten türkiyenin bölünmesini isteyen unsurlar ilk bu işi sokaklara dökerek doğulu batılı türk - kürt çatışmasını tetikleyip olayları iyice büyütüp devletin polisin kontrolünden çıkarıp sonucunda da 12 eylül benzeri "vatan elden gidiyor" sadaları ile darbe yapmaya genç subayları mecbur etmektir. oyun çok açık ve ortadadır. milletimizin bunu iyice anlaması gerekmektedir. ben düşüncelerimi izlenimlerimi hergün bu başlık altından paylaşacağım. milletimiz için artık zaman sokaklara dökülüp şer odaklarının eline malzeme olma zamanı değildir. zaman artık uyanık olma zamanıdır. iyinin kötünün ayırt edilemediği bu zamanda artık düşünürken iki kere, adım atarken de dikkatlice adım atmak gerekmektedir. terör örgütünü savunan her fırsatta avukatlığına kalkışan dtp hakettiği yeri bulmuştur.

iş işten geçince partileri elden gidince "biz barıştan başka bişey söylemedik, şiddete karşıyız" sözlerinin bir anlamı yok. genelde dtp, hadep, dehap gibi partiler öncelikle barışçıl söylemlerle ortaya çıkıp siyaset yaparlar, daha sonra sözlerini alıştıra alıştıra "sayın öcalan", "haklı direnişimiz" gibi

bu sözleri kendilerine reva görenler söylerken sonuçlarının ne olacağını kestiremeyenler bu sonuca da pek şaşırmamalıdır. cumhurbaşkanımızın dediği gibi dtp liler kendi partilerini koruyamamıştır
BlueMoon isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla