“Ergenekon başta olmak üzere, dünyada PKK’yı kullanan 10’a yakın gizli servis vardır!”
İşte bunu ortaya çıkarmak için, “PKK ile yüzleşmek” zorundayız... İlgililer ve yetkililer bir an önce şu soruları sormaya başlamalıdır:
¥ “PKK’nın arşivi nerede?
¥ “Öcalan niye teslim edildi?”
¥ “DTP’yi kapatma dâvâsında, çobanlara bile siyasi yasak getirilirken; Emine Ayna gibi, terör örgütüyle organik bağı olanlara niye dokunulmadı?”
¥ “DTP içerisinde Ergenekon Terör Örgütü ve PKK terör örgütü ile doğrudan ilişkisi olanlar ve onların stratejisini uygulayan kimlerdir?”
¥ “PKK ile Ergenekon’un bağı nedir?.. PKK’nın başı Abdullah Öcalan, Ergenekon’un neresindedir?”
¥ “Öcalan, 1999’da yakalandığında; ‘örgütün arşivi Suriye’de.. İstenirse getirebilirim’ demişti...
Problem hem genlerde hemde yenlerde , pkk piyonu ile ortalığı karıştırmak isteyenler isteklerini gerçekleştirmeye adım adım başlasalar da inanıyorum oyunları başlarına yıklacaktır. Önce pkk ile işbirliği içerisinde olan kurum ve kuruluşlarımız deşifre olması lazım bunun olduğuna dairde büyük ivme olduğu kesin.
|