Tekil Mesaj gösterimi
Alt 12-19-2009, 13:28   #28
Kullanıcı Adı
Üç mevsim
Şu sokak serserisi ülkücülerden bin kat daha değerlidir Ahmet Kaya gözümde. Andımız konusundaki mesajımı aynen buraya aktarıyorum; "İnsanları zorla Türk yapma projesinin aşağı yukarı 100. senesinde ıkçılar dalya diyorlar ama dönüp arkaya baktığımzıda bir arpa boyu yol yok, olamaz da. Adam kendini Ahmet diye tarif ediyor bizimkiler tutturmuş yok sen Ahmet değil Mehmetsin. Adam ya Ahmetim diyor hayır Mehmetsin. En sonunda adam Ahmetim ulan diye patlayınca pirincin taşını ayıklamak bize düşüyor. Bazı kafasızlar yüzünden ülkenin geldiği karmaşayı çözmek için uğraş dur şimdi."

Ahmet Kaya'nın şunca yıllık hayatının içerisinden cımbızla çekilmiş bir videoyu temcit pilavı yaparak onu karalamak tarihi gerçeğe saygısızlıktır. Zamanı okuyamayanlar.. Zaman kurbanı diyelim onlara yanlış algılara sahipler. Ahmet Kaya bunu Öcalan yakalandıktan sonra söylemiş. O dönemi incelerseniz APO yakalanınca barış umudu doğmuştu şimdikine benzer bir ümit ışığı görünüyordu, herkes artık terörün bitebileceğini söylüyordu. Bu şarkı bunun üzerine söylenmişti.

O dönemi yaşayan bir Kürt için bu sıradan bir videodur. Ama rahat koltuğunda oturanlar için "ooo hain" durumudur. Güneydoğu'yu zerre bilen orada PKK ile Kürtlerin arasında böyle keskin çizgiler olmadığını dönemin ruhu gereği olamayacağını; PKK'nın, devletin bölgede yaptığı zulümlere başkaldırdığı için ister istemez halk tarafından tutulduğunu anlar.

Hiçbirşey bilmeden ya da Güneydoğu zulmünü inkar ederek, deve kuşu gibi tek taraflı kof bir zihniyetle ikide bir Ahmet Kaya'ya hain, şerefsiz diyenlerin zerre ciddiyeti yoktur, cehaletlerine acırım.

Hadi ırkçı zümreyi biliyorduk da AK Parti içinde sokak zihniyetine sahip bu kadar zavallı olduğunu bilmiyorduk.
Üç mevsim isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla