Hipermuhafazakar seviyeninizi bozmadan konuşun. Eğer yazdıklarınız "söz" olarak nitelendirilebirse tabi.. Kuru kalabalık ve laf dolmalarına karnı tok milletin. Ben Ahmet Kaya'yı savunmuyorum, meseleyi ortaya koyıyorum. Ahmet Kaya'nın da kimsenin savunmasına ihtiyacı yok çünkü o da ortada. Gözleri perdeli olanlar ve kof zihniyetliler anlayamaz başka..
Sizin mantığınızla zaten herşey bir oyun, herşey hikaye. Hoşunuza gitmeyen herşeyi dış güçler veya ihanetçi iç güçler yapıyor. Devletçi kafanızın kaldıramadığı ağır işleri hemen ya dış güçlere ya da iç ihanetçilere havale etmekte mahirsiniz. İnanın acıyorum bu perdeli cama..
Siz Atatürk'ün gayridini faaliyetleri için dahi -efendim onlar masonların işiydi- diyebilen bir bakar körsünüz ve özeleştiri yapamayan, hatasını kabullenemeyen daha doğrusu hatasını anlayamayan, anlamak istemeyen, zihniyeti aklını örtmüş üzülesi bir durumdasınız, karanlık içindesiniz.
Evet devletin (üç kelimeyle) -Güneydoğu'ya yaptığı zulüm- bölge insanının PKK'ya sempati duymasına, PKK ile arasına kesin çizgiler koymamasına imkan vermiştir. Eğer dediğiniz gibi PKK'nın zulmü daha ağır bassaydı, PKK ile aralarına sınır koyarlardı. Ayrıca şu da var, PKK zaim de olsa onlara zulmeden TSK'ya başkaldırıyor onun için değerlidir o insanların gözünde.
|