Tekil Mesaj gösterimi
Alt 12-19-2009, 20:27   #14
Kullanıcı Adı
Seyyah
Alıntı:
hipermuhafazakar Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Peki Turkuas buyur düşün. Zarar vermekten terör esitrmekten vaz geçmeyenlere ne yapmalı. Düşün söyle bakalım.[/

Alıntı:
Düşmanlarımızın, sorunun çözülmesini istemeyenler bu kolları ile çözdürmüyorlar ! Türk halkıda emniyetide gereken tüm sabrı göstermiştir. Tam gereken açılımı başlatmıştır. Ama gene ihanet edip duruyorlar. O halde düşmanın o kolları kesilmelidir
Alıntı:
!
Güzel kardeşim,
Biliyorum zorumuza gidiyor bu yapılanlar. Demiyorum ki bunlara hiç birşey yapılmasın, bunlar haklı. Fakat ortada çok tehlikeli olaylar var, bu adamlar emin ol ne kürdü savunur ne onların haklarını bunların orda kudurmalarının tek sebebi; daha doğrusu bunlara orda kudurmalarını söyleyen, planlayanların tek derdi milletin sabrını tasırmak ve kışkırtmak.
Görmüyormusun? Laiklik dediler işe yaramadı, özelleştirme dediler işe yaramadı, medyaya baskı dediler işe yaramadı... Şimdi dediler ki işde! bu bizim için son fırsat! madem hükümet bu belayı temizleyecek eğer temizlerse biz nasıl geçineceğiz? Emin ol bu kürt diye görünen o kukla saldırganlar orda kudurdukça Bahçeli herkesden cok sevininiyor, baykal herkesden cok seviniyor, kanadoğlu herkesden cok seviniyor...
Görmüyormusun? Ülkeyi 80 lerdeki gibi yapmaya calısıyorlar tek fark isminin sağ-sol değili Türk - Kürt olması..
Darbe için bahane arıyorlar, sırf millet senin gibi düşünsün ki darbe yapacak sebep olsun!
E şimdi sen bana diyorsinki hadi herkese silah versin devlet herkes kafasına göre çözsün bu olayı... Yahu zerre kadar inanıyomusunki bu yolla birşey çözülsün?
Neden onların düşünmeni istediği şeyi düşünüyorsun?
Ön yargılı olma lütfen söylediklerime, samimi bir şekilde sorgula kendi fikirlerini, acaba bu düşünce seninmi yoksa bir planın parcasımı?

Konu Seyyah tarafından (12-19-2009 Saat 20:37 ) değiştirilmiştir..
Seyyah isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla