Tekil Mesaj gösterimi
Alt 12-30-2009, 12:18   #2
Kullanıcı Adı
EZEL
Alıntı:
CROSSPASSENGER Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Peki neden sadece o gencin konuşması var? Neden objektif bir perspektif ile, Kılıçdaroğlu'nun da cevabı verilmiyor. Bu tek taraflı bir bakış açısı olmuyor mu? Sadece o gencin söylemlerinin ele alınması bence objektiflikle ve demokrasi ile bağdaşmaz. Ayrıca kaldı ki, Kılıçdaroğlu son derece saygı ve sükunetle dinledi. Acaba iktidar partisinden biri veya birilerine bu şekilde eleştiri gelse bu kadar saygı ve hoşgörü ile dinler mi? Hayır dinlemez. Zira bunun örneklerini de çok gördük. Örneğin, meclisteki, Kılıçdaroğlu ve Fırat tartışmasında Dengir Mir Fırat'ın, Kılıçdaroğlu konuşurken, meclisin tavanına bakması, Melih Gökçeğ'n yine Kılıçdaroğlu ile olan canlı yayındaki dialog(!) şeklini herkes görmüş iken, burada sadece biri veya birilerini demokrasi ile bağdaşmayacak bir şekilde tek taraflı olarak yayınlanması son derece yanlış.
Bak hep neden ? diyorsun ben nedenini söyliyeyim birinci ben bu videoyu hazırlamadım ekleyene sipariş etmedimde youtubeden ekledim sonra biz mesala facebookta partimiz ve liderimiz aleyhinde fake ve yanlı tektaraflı video hazırlayanlarada bu tepkiyiz göstermenizi bekleriz .
EZEL isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla