Alıntı:
CROSSPASSENGER Nickli Üyeden Alıntı
İktidara halkı yönetmesi için yetki verilir, kalkıpta ben iktidarım, istediğimi yaparım diyemez. Muhalefeti susturmaya kalkıp, demokrasi görüntüsü altında teokratik bir mantalite ile ülkeyi yönetme lüksü asla olamaz. Ama iktidar malesef ki bunu yapıyor. Erdoğan ben ergenekonun savcıyıyım dıyor ya bunu ne cabuk unuttun. Ordunun gizli odalarına giren hukumet terorıstı serbest bırakıyor bu nasıl mantık böyle.Ordunun subaylarına soruşturma açıyor pkk ya buyur gel diyor.
|
At gözlüğüylemi bakıyorsun olaylara ergenekon davasında suçlamalar yapılırken Tc hükümetini devirmeye yönelik eylemler iddiası yer almıyormu ? Erdoğanın ben savcıyım dememiştir sanmıyorum demiş olsa bile bunu baykalın ben ergenekonun avkutayım sözüne istisnaden söylemiştir
Bak kardeşim saçmalamayı kes T.S.K nın seçilmiş bir hükümetten hiç bir ayrısı gayrısı olamaz ki Genel kurmay Başbakanlığa bağlı bir kurumdur . Bir kere hükümet ordunun subaylarına soruşturma açamaz açan bu ülkenin yargısıdır bunu ark edebiliyorsun demi ? Pkk yı çok sevdiğinden değil pkk lıların silahsız bir şekilde dağdan inmesi için çabalıyor pkk lıların korkmamasını çekinmemesini sağlayıp dağdan indirmeye yönelik yumuşak özendirici bir politika izliyor .
Bunu yarın bir gün trilyonlar harcayıp üstelik askerlerimiz şehit olmasın diye yapıyor Bu ülkenin başbakanı bunu ükenin menfatine olduğuna inandığı için yapıyor yoksa 2 yıl muhatap almadığı Dtp ile 2 yıldan sonra yine başbakan sıfatı ile değil AK parti genel başkanı olarak görüşmezdi Mhp lideri genel mecliste Hasip Kaplanı yanına oturtup omzunu sıvazlarken ve Dtp genel başkanı ile samimi pozlar veririken bu ülkenin başbakanı muhatap almıyordu .
Konu EZEL tarafından (12-30-2009 Saat 14:31 ) değiştirilmiştir..
|