Tekil Mesaj gösterimi
Alt 12-30-2009, 14:43   #7
Kullanıcı Adı
EZEL
Alıntı:
CROSSPASSENGER Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Gelişmiş medeni hukuktan bahsedenlere bakın hele. Ordunun can damarına giren hükümet, Deniz fewneri gibi yolsuzluklara yayın yasağı getiriyor, Denis Feneri yolsuzluklarını sümen altı ediyor, zaid akmana ayda 4 bınlıra kira yardımı yapılıyor, kanal 7 nın sahıbıne ihaleler veriliyor. Hanı nerde cagdas modern hukuk. TS K'nın seçilmiş hükümetten hiçbir farkı olamaz diyen zihniyetin ne denli garabet içinde olduğu anlaşılıyor. TSK'nın bahsettiğiniz yere bağlanması yine iktidar sayesinde oldu nedeniş de istediğimiz gibi müdahele edelim, zaptu rap altında tutalım diyedir. Evet Erdoğan Savcısıyım dedi kayıtlarda da evcuttur. TSK bu ulkenın can damarıdır ve hukumetler ustu bır kurumdur. Çünkü orası bu ülkenin bekasını koruyan bir kurumdur. Sen nasıl olurda TSK ya bir siyassi parti mantığı ıle yaklasırsın ama sıkısınca ordu dmeyı bılırısnız.
BEN BAŞBAKANIN BEN ERGENEKONUN SAVCISIYIM DEDİĞİNE İNANMIYORUM İSPATLARMISIN O KAYITLARI GÖRELİM ? AYRICA DENİZ FENERİ VE ZAHİT AKMANIN HİÇ BİR DOKUNULMAZLIĞI YOKTUR BİR BİLDİĞİNİZ VEYA BİRŞEYLER BİLEN VARSA GİDER ŞİKAYET EDER .
EZEL isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla