12-31-2009, 04:50
|
|
|
Alıntı:
Ukbâ Nickli Üyeden Alıntı
Öyle değilmi yani ecifci
|
Öyle tabi,size katılmamın bir işaretiydi bu
Ancak geçenlerde abim sayılabilecek biriyle konuştum bu mesleyi, bana öğütlerde bulundu sağolsun fakat onunla konuştuktan sonra zaten seçici olan karakterim bile sarsıldı.Kolay değil insanın bir ömür geçireceği insanı seçmesi...Evli insanların yaşadıkları sıkıntıları görünce bu hassasiyet tavan yapıyor haliyle.
Alıntı:
Hakan Özkan Nickli Üyeden Alıntı
O zaman olayı irdelerken iman boyutunu göz önünde bulundurmamız yeterli.Hiçbir kimse karşısındaki insan gibi değildir.Muhakkak ki kültürel farklar ortya çıkacaktır.Evililik sebat ve sabır işidir.Çok irdelersek evde kalırız her üzüm de çöp,her armutta sap vardır.
|
Bu nokta da çok önemli.Hatta eşlerin birbirini tamamlaması düşüncesi uzun zamandır kafamda,annemle babamdan dolayı bu düşünce belki de.Birbirine tamamen zıt olan insanların muhteşem uyumu.Fakat bunu herkes yakalayabilir mi, bilmiyorum.
Alıntı:
Ukbâ Nickli Üyeden Alıntı
Bütün gayemiz bu adımlara yakın olan ciftlerin çok daha uyanık olmaları , toplum bireylerinin mutlu evlilikleri devletimizin bekası için gerekli , mutlu evliliklerde eşler arasındaki uyuma bağlı ise eşlerin aynı duygular aynı dini veriler etrafında kenetlenmeleri şart. 
|
sadece dini verilerin yeterli olduğunu düşünmüyorum.Mesela utangaç,kumaş pantolonlu, ince bıyıklı biriyle hayal edemiyorum kendimi ))
|
|
|