Tekil Mesaj gösterimi
Alt 01-02-2010, 18:53   #95
Kullanıcı Adı
.:Ay_Yıldız:.
Alıntı:
Gökmen Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Bu söylemler ve bu düşünceler çok yoz bir söylem ve düşünce hakikaten, benim vatanımda gürcüsü, türkmeni, ıraklısı ve azerisi ekmek yerken ve çoluk çocuğuna rızık ararken, üstelik kimliklerinde TC damgası bile yokken, neden benim kürt insanım bundan mahrum kalsın. Adamın biri birgün görevi icabı doğuya gidip istikbari bilgi toplamış ve bir köye gitmiş, bu köyün karşı yamacındada bir başka köy varmış. İki köy arasında gidip gelmiş ve birgün köyün birinde çok mülayim yaşlıca bir amca varmış, amca ile konuşmuş sohbet etmiş ve yaşlı amcaya demişki şu karşı köydeki insanları vatan haini hiç birşey yaptıkları yok bu vatan için diyor ve ekliyor bunları yok edelimmi diyor. Amca bu dinledikten sonra adama soruyor sen ömrünün sonuna kadar o köyde o dağda taşta yaşarmısın diye, adam bu dağda taşta nasıl yaşim amca ben diye cevap verir. Amcada devam eder ve adama derki, şimdi sor kendine asıl vatan haini senmisin onlarmı diye, adam başını eğerek uzaklaşır ve gider. Şimdi bu açılıma ve bu insanların bu vatan topraklarında ekmek yemelerine karşı çıkanlara soralım bakalım asıl vatan haini kimler diye... Vatanını Seven bu vatanın her karış toprağında yaşamıyı göze alan insandır....
Katılmamak elde değil.Dürüstçe soruyorum kendime ve sizlere.Bir öğretmen veya doktor olsanız,dağ başında,hiç bir gelişmişliği olmayan bir doğu iline tayinimiz çıksa kaçımız bu görevi isteyerek yaparız?

Vatanı sevmek kahrolsun pkk,şehitler ölmez vatan bölünmez sloganı atıp,elini kurt şeklinde yapmak değil,orada devletin varolduğunu,onlarında ülkemizin bir parçası olduğu mesajını verip hizmet etmektir.

Biz çıkıp kurt sloganları atarak ülkeye birşeyler kazandırdığımızı sanıp,kürtler bu ülkenin bir parçası değildir gibi yazılar yazıp bu görüşü savunarak terör örgütünün ekmeğine yağ sürüyoruz başka birşey değil.pkk, ırkçı mantıktan besleniyor.
.:Ay_Yıldız:. isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla