Tekil Mesaj gösterimi
Alt 01-03-2010, 16:42   #108
Kullanıcı Adı
Ahmet Yasin
yazdıklarınızı çok iyi anlıyorum sadece biraz daha derin düşünüyorum hepsi bu o zaman devlet karanlık güçlerin oyununa geldi diyerek geçiştirmek olmaz

ben cumhuriyetten sonra ki kürtlere olan bakış acısını değerlendirdim ve bildiğim kadarıyla bu katliamlar padişahım çok yaşa demeyen insanlar üzerine oldu özellikle zilan deresinde olanlar dersimi bilmiyorum.

seyh said okul kitablarında ajan oldugu söyleniyor ama gercek bunun tam tersi dindar bir vatanseverdi.sadece laikliğe karşı oldugu için asıldı.

bitlis eski milletvekili ve senetörlerinden kamran inanın amcaları ve dedesi de ajan deilllerdi yeni yönetim biçimini ve inkilablara karsı oldugu için idam edildi.

bunlar gibi onca sey sayabilirim bu insanları ve ailelerini sürgüne göndererek elinden alınan toprakları hala geri almış deiller. çözüm isteniyorsa önce burdan başlanmalı

geçmişte devlet hata yaptı ama telefi etmek için gercekten ve samimi adımlar lazım umarım hükümetimizde bunda yüzü ak çıkar düşündükçe işi baya zor olacak

kendi görüşüm şimdi hem hükümet hemde (ergenekon veya ) derin devlet diyelim güç gösteriisnde bulunuyorlar birbiriyle sonuc kazan umarım hükümetimiz olur.

su ana kadar ortaya cıkan karanlık işler sadece buz dağının görünen kısmı

ALLAH yar ve yardımcımız olsun..

Konu Ahmet Yasin tarafından (01-03-2010 Saat 20:59 ) değiştirilmiştir..
Ahmet Yasin isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla