Tekil Mesaj gösterimi
Alt 01-05-2010, 08:03   #5
Kullanıcı Adı
EZEL
Alıntı:
axualonso Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
bu enaniyetimiz yüzünden tokat yiyeceğiz. son günlerde etrafımda Ak partiye karşı bir tepki oluştu. koyu Ak partili tanıdıklarım zamlar ve açılım dolayısı ile seçimlerde Ak partiye oy vermeyeceğini söylüyor. Alternatifi yok diyorum. Eskilere vereceğiz kardeşim diyorlar. Ak parti yönetiminin birşeyler yapması gerekiyor. Açıkçası üzüldüm. Önceleri göğsümü gere gere dolaşıyordum.
Ak parti hükümetinin aldığı ekonomik önlemler olmasaydı dünyada yaşanan son ekonomik krizden dolayı doların bu gün TL karşısında en az 2-3 kat değer kazanacağını doların değer kazanmasından dolayı alacağı televizyon,buzdolabı , çamaşır makinesi gibi eloktronik cihazların şu anki fiyatlarından en az 2 kat daha pahalı olacağını Bir çok bankanın çökeceğini ülkenin en az 20 yıl geriye gideceğini söyleyebilirsin Tüm dünyanın bu krizde en az türkiyenin zarar gördüğünü söylediğini hükümetin krize hazırlıklı olmasını takdir ettiğini söyleyebilirsin ayrıca türkiyenin bu seneden itibaren krizden çıkıcağınıda söyleyebilirsin .
EZEL isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla