Tekil Mesaj gösterimi
Alt 01-05-2010, 09:47   #7
Kullanıcı Adı
sudaduran
Alıntı:
axualonso Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
bu enaniyetimiz yüzünden tokat yiyeceğiz. son günlerde etrafımda Ak partiye karşı bir tepki oluştu. koyu Ak partili tanıdıklarım zamlar ve açılım dolayısı ile seçimlerde Ak partiye oy vermeyeceğini söylüyor. Alternatifi yok diyorum. Eskilere vereceğiz kardeşim diyorlar. Ak parti yönetiminin birşeyler yapması gerekiyor. Açıkçası üzüldüm. Önceleri göğsümü gere gere dolaşıyordum.
Benim çevremdeki chp ve mhp lilerde 2011'de oyumuzu AK Parti'ye vercez diyorlar.Neden diyorum,Türkiye her geçen yıl dahada kalkınıyor.Türkiye'yi yıllardır kemiren,milleti birbirine düşüren derin yapılar deşifre ediliyor,cuntacılar tek tek temizleniyor,Türkiye demokrasinin beşiği oluyor diyorlar.Türkiye artık Ortadoğu'nun lideri oldu diyorlar.Tek gerçek lider Erdoğan,gerisi yalan diyorlar.Keşke her doğan olsa Erdoğan diyorlar.Kimse şimdiye kadar açılım yapamıyordu,Erdoğan yaptı,Cesur Başbakan diyorlar.Birçok ülke küresel krizde dağılırken,Türkiye krizi en az hisseden ülkeler arasında oldu diyorlar.Allah Razı Olsun Recep Tayyip Erdoğan diyorlar.2011'de AK Parti'den başka partiye oy verenlerin elleri kırılsın diyorlar.Kısaca DURMAK YOK YOLA DEVAM diyorlar.

Konu sudaduran tarafından (01-05-2010 Saat 09:53 ) değiştirilmiştir..
sudaduran isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla