Alıntı:
ishakyilmaz Nickli Üyeden Alıntı
Saçmalamayınız lütfen!Bol keseden atarak,laf kalabalığı yaparak fikir üretemez,çözüm sunamazsınız!sadece ve sadece zaman kaybına sebep olursunuz!Özelikle TEKEL işçileri üzerinden siyasi rant devşirmeye çalışan sizlerin,bu konu ile ilgili gerçekleri bildiğinizi sanmıyorum,veyaut bildiğiniz halde 3 maymunu oynamaya çalışmaktasınız!Lütfen sırf muhalefet olsun diye konuşmayalım...
|
Siuyasi rant mı? Bu kadar küçülmer. Zamanında Bülent Efgendi o işçiler için çıkın meydanlara sizinlke beraber jop yemeye aç kalmaya razıyım diyen Bülewnt efendi bu gun suleyman demırel gıbı dundundur bu gun bugundur dıyor.Yılbasında yapılan faiş vergı zamları ve halka ıscıye emeklıye gorulen 63 lıralık zam.Hanı Ak Partı musluman partı ıdı yoksul yetım hakkı yemezdı.O yuzden mı o ınsdanlar Ankaranın sogunda karda kışta eylerm yapıyorlar.ASrtık komık oluyorsunuz
Yorumun tarafımdan düzenlenmiş hâli!!
Siyasi rant mı? Bu kadar küçülme! Zamanında; o işçiler için "çıkın meydanlara, sizinkilerle beraber jop yemeye, aç kalmaya râzıyım" diyen, Bülent Efendi, bugün Süleyman Demirel gibi; "dün dündür, bugün bugündür" diyor.
Yılbaşında yapılan fâiş vergi zamları ve halka, işçiye, emekliye görülen "63 lira"lık zam. Hani Ak Parti Müslüman parti idi? Yoksul - yetim hakkı yemezdi. O yüzden mi o insanlar Ankara'nın soğuğunda, karda kışta eylem yapıyorlar. Artık komik oluyorsunuz.