Tekil Mesaj gösterimi
Alt 01-09-2010, 16:38   #6
Kullanıcı Adı
Zaman Gezgini
İşçiye 63 lıra zam yapan hukumet, vekillerini son model her bırı 550 000 lıralık makam otoları alıyor.Bu nasıl vıcdan boyle.O ıscıler coluk cocuklarının rızkı ıcın haftalalrdır orada ac bılac beklıyorlarhastalıklarıuna ragmen. Her bırı de dıyor kı yuzde 60 ımızdan fazlamız AKP ye oy verdık dıyopr ve sımdı lanet edıyor. Gormedınız goremessın ız bıı elını kestı neden mı ben bu elımle AKP ye oy vermıstım lanet olsun dıyerek elını kestı.Sızler kalkıp utanmadan hala daha neler dıyorsunuz.Bıraxz olsun elınızı vıcdanınıza koyun.

Yorumun tarafımdan düzenlenmiş hâli!!
İşçiye, 63 lira zama yapan hükümet, vekillerini son model, her birine; 550 000 liralık makam otoları alıyor.
Bu nasıl vicdan böyle!
O işçiler çoluk çocuklarının rızkı için haftalardır orada aç bilaç bekliyorlar, hastalıklarına rağmen. Her biri de diyor ki; "yüzde 60'ımızdan fazlamız AK Parti'ye oy verdik" ve şimdi onlar lanet ediyor. Görmediniz, göremezsiniz! Biri elini kesti, neden mi? "Ben bu elimle AK Parti'ye oy vermiştim. Lanet olsun" diyerek.
Sizler kalkıp utanmadan, hâlâ daha neler diyorsunuz. biraz olsun elinizi vicdanınıza koyun!

Konu NûN tarafından (01-09-2010 Saat 16:50 ) değiştirilmiştir..
Zaman Gezgini isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla