Tekil Mesaj gösterimi
Alt 01-10-2010, 14:39   #6
Kullanıcı Adı
Ukbâ
Alıntı:
Minikkelebek Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Kenan bey'in yetistirilme tarzi söz konusu; esine besledigi ilgiyi göstermeyen bir insan. Fakat çocukla beraber Nilay hanim esinde ilgi gösterme kapasitesi oldugunun farkina variyor, ve haliyle kiskançlik duyuyor. Kenan bey'in esine karsi duygu beslememesi söz konusu degil, sorun Kenan bey'in esinin sevgi dilini kesfetmemesinde.
Nilay hanımla bir sorunum yok ama Kenan beyide aklamıyorum burda ilgi verilmek zorunda kalan bir şeymiki vermek zorundayız böyle olacağına ilgiyi hakederek karşı tarafından duygularından taşan bir ruh hali olsa çok daha iyi olmazmı benim üstüne basa basa ifade etmek istediğim bu bir hakmış gibi bekleme yerine onu hak ederek karşı taraftaki duyguyu açığa cıkarmanın çok daha makul olduğunu düşünüyorum bu sadece bayanın erkekden beklediği değil çoğu zaman kadının erkekden bekledikleri ile bir dengelenir. Aslında her kötü şartta bile kadını çocuğa gösterilen ilgileden bayanın rahatsız olmaması gerekir ee haliyle kadın duygusaldır kıskanabilir ama yinede beyinden alamadığı şeylerin bakiyesini çocuğun üstüne kurgulamamk lazım benim vurguladığım bu hususdur. Bu arada böyle erkekleri kınıyorum burdan.
Ukbâ isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla