Tekil Mesaj gösterimi
Alt 01-12-2010, 00:41   #24
Kullanıcı Adı
Ömer Bekir
Alıntı:
Furkanca Bakış Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Sanırım ahmet kayayı ananlara bilgisiz yakıştırması yapmış sayın Ömer Bekir
Ömer Bekir bey sığ düşüncelerinizden kurtulmadığınız sürece bizi anlayamazsınız. Başbakanımızıda anlayamazsınız sadece anlamış zannedersiniz

Ahmet Kaya bir değerdir ve biz bu değeri yaşatacağız.

Bdpliler nankörlüklerine doyamasınlar sonralarının geldiğini bildikleri için süreci sabote etmeye çalışabilirler
Çözüm isteyen Kürt vatandaşı zaten 2011 de oyunu Ak Partiden yana kullanacaktır bundan eminim.
Konunun Ahmet Kaya ile ne ilgisi var kardeşim.?Ahmet Kaya ile ilgili açılan konularda verdiğim cevaplarda,Ahmet Kaya severlerinin hiçbirini vatan haini veya bilgisiz sıfatı ile adlandırmadım..

Ben bu son konudan gözlemlediğim şeyleri aktardım..Bana Kürt açılımını mı anlatacaksın,yada Başbakanı anlamayı mı anlatacaksın..Pardon;sen onlarca Başbakanlık özel kalemi yada birçok Meclis Grup Başkanvekili ile bu konu'yu mu tartıştın benim gibi..

Kendimi övmek gibi bir niyetim yok,lakin birileri anlamamakta ısrar ediyor..Bu ülke 73.000.000;kimsenin pabucu kimseninkine denk değildir..Alaşağı işlerle bu ülke gereğinden fazla meşgul edilmiştir ve edilmeye çalışılmıştır..Ak Parti iktidarı'nı yalnız zanneden geri kafalı insanlar,15.000.000 vatandaşın Ak Parti'nin tam destekçisi olduğunu her işlerinde unutmaktadırlar..

Ömer Bekir isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla