Tekil Mesaj gösterimi
Alt 01-14-2010, 01:52   #24
Kullanıcı Adı
İntifada
Alıntı:
sirinsaat61 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
akp nin üst düzey yöneticileri o kadar enayi değildir.Saygısızlık etmelerine gerek yok nasıl olsa 1.5 luk parti enayimiler 1.5 luk partiyi dikkate alsınlar.karşılarında keklik olan chp nin üst düzeyleri varken.Milli Görüşe sempati ile bakan seçmen oyum boşa gitmesin akp ile sp arasında gizli ittifak var; saadet partisi yalancıktan vuruyor.bak anlaşmasalar akp de saadete vurur diyorlar Akp ye siyonist denilmiyor siyonist işbirlikçisi söyleniyor bizans torunu değil bizans torunlarını dost edinenler deniyor; arka kapıdan kaçanlar sözünde ne hakaret var.Siz numan kurtulmuşu hiç dinledinizmi dinlemediyseniz dinleyin Ha dinlemişse ne demek istediğini anlamamışsanız sizin sorununuz. hayırlı akşamlar
Abi sizede saygısızlık yapmak hep muhalefet yapmak istemiyorum sonuçta büyüğümüzsünüz bazı makamlarda bulunuyorsunuz bazı konuları bizden daha iyi bilirsiniz.Ama ben sizin gibi kalın çizgilerle bakmıyorum olaya.Bence biz milli görüşe karşı saygımızı hiç kaybetmedik.Hani fanatikler derler ya kanımızı akıtsalar takımımın rengi akar diye.Bizimde kanımızı akıtsalar önce ak parti sonra saadet diye akar.Ayrıca hocanın o sözünü iyi dinlemenizi isterim alenen o yakıştırmayı yaptığını biliyorum.ayrıca akp ye oy veren cehennemden biletini almıştır gibi talihsiz bir söylemde vardır.Numar Kurtulmuş a gelirsek kendisi zaten sevdiğim ve takdir ettiğim bir siyasetçidir çokça dinlerim kendisini.

Saydığınız gazetelerin arasında vakit olması beni çok şaşırttı çünkü bizim kesimimizi en iyi ifade eden en kaliteli gazete vakit diye düşünüyorum.
Abbate olayınıda içeriden çok yakından biliyorum abi o olayda kesinlikle görüşümü değiştirmem hocanın yeğeninin yanlışlarıda çok.Çok kişi aç kaldı o işten
Saygılarımla hayırlı geceler