01-18-2010, 05:19
|
|
|
Alıntı:
redyellow Nickli Üyeden Alıntı
Sizin için yazmıyorum ama bu ilk üç madde değiştirilemez, teklif dahi edilemez diye bas bas bağıranlar ne hikmetse ordu şakşakcılığına gelince en ön sıraya geçiyorlar?
peki ihtilal olunca, darbe olunca bu anayasanın ilküç maddesini değiştirmeyi teklif etmeyi bırakın anayasayı tümden çöpe atmıyor mu bu darbeciler?
Dilimizi, bayrağımızı vs. tabiki değiştirmeyeceğiz, ama bunları ilk üçe değil tek madde halinde birinci sıraya yazabiliriz, bakın demek ki değiştirilebilirmiş ama özünden bir şey kaybetmezmişiz
Saadet için ben numan beyi beğeniyorum, iyi gidiyor.
Sizin umutsuz olmanız benim umutlu olmam normaldir 
|
Değişir değişir o eski devir kapandı. Millet şekil bakımından değil, anlam bakımından inceleyip değerlendiriyor. Milletin vereceği tepki ise oydur yani onu değiştirin demektir ki değişecekde zaten.
Cok zorluk cıkacak, Chp ve kartel medya prim sağlamaya çalışacak ama şimdiye kadar ne edebildilerki etsinler er veya geç olacak bu.
Saadete gelince umutlu olmanıza sevindim. Umutsuz olun demiyorum zaten siz sizin ortamınızdan bakarsınız olaya, ben benim.
Benim cok siyaset konusan cevrem vardır Akpartili olsun Chpli olsun Mhp li olsun emin olun Saadet yerel seçimlerdeki kişiye verilen oylardan dolayı garip bir moda girdi. Sonuçta siyasi parti elbetteki hükümeti beğenmeyecektir beğense zaten siyasi parti olmazdı. Fakat politikası kendisini cok yıpratıyor farkında değil ve en acısı bunu bir başarı olarak nitelendirip yanlısın zaman zaman dozunu arttırıyor.
Saadetin oy potansiyeli oldugu kesim mağlumdur. Fakat izlediği politika ve diğer muhalefet partileri içinde geçerli kendisini desteklemeyen kesimi sadece sabitliyor bulundugu tercihe kenetliyor. Ve bu gidişatı bir başarı gibi analiz ettikçe işi zor... Ben saadet mecliste olmasını isterim acıkcası oy kaygısı bitince politikaları otomatikmen değişir ve uyum sağlar Akpartiye.
Hayırlısı bakalım 2011 de seçim meydanlarında CMhp nin içine birde S eklemeye devammı edecek yoksa daha mantıklı ve doğru politikalarmı izleyecek.
Konu Seyyah tarafından (01-18-2010 Saat 05:22 ) değiştirilmiştir..
|
|
|