Tekil Mesaj gösterimi
Alt 01-18-2010, 18:30   #1
Kullanıcı Adı
Necip Fazıl
Alıntı:
CeSuR Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
kapaklar üstüme alınmam bazıları üstüne alınmış ben özgir yazılarım vardır kendi takımım bile yenilse sıfır cekse o rezaleti onlar cekti ben değildi tutanlar değilki rezalet cekti ben gülürüm nedenmi bir takımı tutuyorsan kazanmış yada kaybetmiş sadece futbol bu ama yenilince kendi takımı kendini yerden yere vuranlara gülüyorum babanın takımımı senin canımı aldı senin alayına lafmı attı kızarsın kendi takıma ben espiri olsun diye yazdım üstünüze alının diye yazmadım isim olarak kastedmedim benim zoruma yada kapak olsun diye kendi üstüme alınmam yazdıklarım vs gibi diyelim kendilerine kapak olsun diye yakıştıyorsa kendisi bilirsin sadece eğlence birilerini kırmak değil benimkisi hemende görevliler mudahele etsin emrin olur herşeye mudahale etmek ne anlamı kalır anlamsız olur bana karşı bir tutumunuz varsa acık dilden konuşun ben burdayım
Bak arkadaşım bu konun siliniyordu ben sildirmedim
normalde bu tip konular da yasak sitede
senin kadar bizde espiriden anlıyoruz inan ki ama tartışma çıktığı zaman işler karışıyor anlıyormusun
eşer tartışmayacaksan kimseyle konuya istediğini ekleyebilirsin tabi aşırıya kaçmadan ama tartışırsanız müdahale etmek zorunda kalırım...

Necip Fazıl isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş
Sayfayı E-Mail olarak gönder