Alıntı:
BenHur Nickli Üyeden Alıntı
Neye göre aşikar diyorsun?
Hz.İsa kesin yeniden dünyaya gelecek diye net bir şekilde neye dayanarak konuşuyorsun
Hatta işi okadar abarttı ki hadis uydurukçuları
ŞAMDA AK minareye inecek diyecek kadar magazine çevirdiler
Hz.İsa nasıl gelecek.Ulül Azm bir peygamber tekrar dünyaya teşrif edecek ama PEYGAMBERLİKDEN azledilmiş olarak?
Yani istifa mı etmiş olacak peygamberlikten?
Hz.İsanın bedenen tekrar dünyaya geleceği iddiası uydurmadır
Sonradan sokulmuş bir hurafe
İSANIN gelişi demek bir tevildir semboldür.
İseviliğin hakikatine dönmesi islam'a inkilap etmesi zaten haçın parçalanması
demektir.Hz.İsanın gelişi demekdir
Üstad Bediüzzaman risalelerde bu mevzuda bu görüşünde olduğunu aktarmıştır zaten
|
Yahu bu kadar saçmalanmaz be kardeşim nasıl neye dayanıyorsun
bir dünya ayet var ama sen şimdi o ayetler'de Hz.İsa(a.s)'ın ismi geçmiyor diye inanamazsın bu ayetlere dayanıyorum Peygamberin (s.a.v) Mütevatir olan hadislerine dayanıyorum sen neye dayanıyorsun..?
"Sizler on alameti görmedikçe hiçbir zaman Kıyamet kopmaz... Biri de İsa (as)'ın inmesi"... (Müslim, Kitabü-l Fiten: 39)
"Vallahi Meryem oğlu (Hz. İsa Aleyhisselam), Feccu'r-Ravha nam mevkide, hacc yapmak veya umre yapmak yahut da her ikisini de yapmak için icabet edecektir." (Müslim, Hacc: 216, 1252)
"Nefsim kudret elinde olan Allah'a yemin ederim ki, Meryem oğlu İsa sizin içinize adalet sahibi olarak inecektir..
O zaman o hacı kıracak,Domuzu öldürecek,cizyeyi kaldıracaktır" [Buhari, Kitabü'l-Büyu': 102, Mezalim: 31, Enbiya 49; Müslim, İman: 242 (155); Ebu Davud, Melahim: 14 (4324); Tirmizi, Fiten: 54 (2234)] "
Buhari'nin rivayet ettiği Bu Mütevatir hadisi inkar eden uydurma diyen dinden çıkar ben demiyorum bunu Mütevatir olan hadisi inkar edenin dinden çıkacağını Alimler belirtiyor"
Bedenen inmeyecekse haccı umreyi nasıl yapacak..?
Deccali nasıl öldürecek,hacı kırıp domuzu nasıl kaldıracak..?
Müslümanları nasıl bir araya toplayacak..?
Cizye'yi nasıl kaldıracak saçmalamanın'da bir usulü vardır yahu..!
Ayrıca arkadaşın vermiş olduğu Buhari'de geçen şu hadis'te Peygamberimiz (s.a.v) Hz.İsa'yı görünce tanıyın diyerek onun Fiziki özellilerini sayıyor...
Bedenen inmeyecekse O zaman haşa Ya Peygamberimiz (s.a.v) yalan söylüyor yahut sende büyük bir sorun var..!
Onunla (İsa ile) benim aramda hiçbir peygamber yoktur. O şüphesiz inecektir. Onu gördüğünüz zaman tanıyın! O, orta boylu, beyaza çalar kırmızı renktedir. Sarıya boyalı iki elbise içinde olacak. Yağmur yağmasa da saçından su damlayacaktır. İnsanlarla İslam için mücadele edecektir. Deccal'i etkisiz hale getirecektir, sonra yeryüzünde tam kırk sene kalacak. Sonra ölecek ve namazını Müslümanlar kılacaklardır.
((Buhari, Müslim, Ebu Davud ve Tırmizi, Büyük Hadis Külliyatı, Rudani, 5. cilt, s. 380)