01-23-2010, 21:59
|
|
|
Alıntı:
rizzelli Nickli Üyeden Alıntı
başka birisinden bahsederek 20 yerde ehli sünnete aykırı bölümler varmış dedi.
asrın imansızlığıyla mücadele eden ,milyonların imanını ,kurtaran, güçlenmesine vesile olan risaleleri okumadan,incelemeden bu ithamları nasıl verebiliyor,zan altında bırakabiliyor.
söyle cüppeliye bu 20 yer neresiymiş.ispatlasın.ispatlamazsa....
oktara mehdi iftirasını attı.sen mehdi değilsin diyor.zaten böyle bir iddası yok adamın.iftira atmak o kadar ucuzladı ki.bunların ağzında sakız oldu.
imamlar ,alimler ,jetskiye binsin,lunaparkta atlı karıncaya binsin, bungee jumping yapsın ,evlerine havuz yaptırsın,bunlar nasıl olsa helal.müslumanlarında aklına gelsin,vay be hocalarımızında dünya zevklerine zaafları var.
cüppeli kendisi itiraf ediyor ve özür diliyor depremdeki vaazından sonra yanlış ithamlarda bulunduğunu. sizlere ne oluyor.
sorun cüppeliye,
depremdeki ölenlerden ,yakınlarından helallik alabilmiş mi?
|
Hob be kardeşim,bu kadar mı AHMAK olunur..Cübbeliyi insanlardan soğutmak için çaba harcayanlardan birisini daha buldum karşıma..Herife bak,kendini Mehdi ilan eden adam için"aaa,ona kızmayın o kadarda kötü bir adam değildir"diyor..Mahmud Ustaosmanoğlu(k.s)'nun en yakin 2. dostu olan Cübbeli Ahmed Hocamız'a neredeyse Din düşmanı diyecek..
Cahil adam,bir kere daha yazıyorum..Zaten anlayışsız adamın tekisin,bir daha uğraşmayacağım seninle..Anlamak isteyenler için söylüyorum..Cübbeli Ahmed Hoca bir sohbetinde;"Alim olduğuna inandığımız bir kişi,Risale'i Nur'da 10 yerde Ehl'i Sünnet'e aykırı bir görüş vardır,demiş..Bende dedim ki,eğer varsa öyle birşey bu cemaatin liderleri ile birlikte oturalım bakalım..Eğer gerçekten böyle birşey varsa bu yanlışı birlikte düzeltelim,dedim.."dedi..
Ve;Cübbeli Ahmed Hocamız'ın ve cemaatimizin Bediüzzaman Said Nursi,Nur Cemaati ve Fethullah Gülen Hoca hakkındaki görüşlerini merak ediyorsanız,buyurun dinleyin;
http://www.cubbeliahmethoca.tv/sohbe...-program2.html
|
|
|