Giovani Dos Santos Konuştu... Türkiye ve dünya medyasından önce İLK KEZ turkspor.net'in duyurduğu haber, dünyanın en ciddi kaynaklarında yer bulmaya devam ediyor.. Dünyanın en ünlü Ajansı REUTERS de, GİOVANNİ DOS SANTOS'un G.Saray ile kesin anlaştığını belirterek, Meksika yerel radyosunda DOS SANTOS İLE YAPILAN BİR RÖPORTAJA DA YER VERDİ.. DOS SANTOS NELER SÖYLEDİ.. G.SARAY'A NEDEN GELİYOR. OPSİYONLU MU? RAKAM NE KADAR? RİJKAARD İÇİN NELER SÖYLEDİ..
OYNAMAYA VE SEVİYE YÜKSELTMEYE İHTİYACIM VAR
Galatasaray ile hem kendisini hem de kulübünün anlaştığını söyleyen Dos Santos "Oynamaya ve form tutmaya ihtiyacım var.. Sürekli oynayacağım bir takımda ritm bulup seviye yükseltmem gerekiyor. Amacım ülkemin milli takımında 2010 Dünya Kupasında forma giymek ve başarılı olmak.."dedi..
G.SARAY İLE ANLAŞTIĞIM İÇİN ÇOK MUTLUYUM.. TANIDIĞIM BİR TEKNİK ADAMLA ÇALIŞACAĞIM İÇİN HEYECANLIYIM.
Galatasaray ile dün anlaştığını canlı yayında açıklayan Dos Santos "G.Saray ile anlaşmaktan çok mutluyum. Bunun benim için çok büyük bir şans olduğunu düşünüyorum. Galatasaray büyük bir takım ayrıca çok şey borçlu olduğum, tanıdığım bir Teknik adam ile çalışacağım. Rijkaard ile bir kez daha çalışacak olmaK benim için büyük fırsat" dedi..
SATIN ALMA OPSİYONLU .. BONSERVİS BEDELİ 10 MİLYON DOLAR
Spor kamuoyunda, özellikle en çok Galatasaraylı taraftarların merak ettiği konu hakkında ise radyo GİO'nun GALATASARAY'A SATIN ALMA OPSİYONLU olarak geleceğini ve SATIN ALMA BONSERVİS BEDELİNİN de 10 MİLYON DOLAR olduğunu açıkladı..
|