Tekil Mesaj gösterimi
Alt 01-27-2010, 07:40   #1
Kullanıcı Adı
sudaduran
Dos Santos tam isabet - SPOR

Dos Santos tam isabet

Tuncay ve Tugay, Aslan’ın son gözdesine övgü yağdırdı
Stoke City’li Tuncay, “İki ayağını da iyi kullanıyor. Galatasaray için yararlı olur. İleride iyi fiyata satarlar” derken, Tugay da “Geleceğin yıldız adaylarından biri” dedi
Teknik Direktör Rijkaard, Barcelona’da görev yaparken alt yapıdan bulup A takıma kazandırdığı Dos Santos’u şimdi de Galatasaray’a getirirken, Meksikalı oyuncuyu Ada’daki Türk temsilcilerimiz de övdü. Stoke City’de forma giyen Tuncay Şanlı, geçen sezon Dos Santos’la karşı karşıya oynadığını belirterek, “Ben Middlesbrough’dayken Tottenham ile yaptığımız maçta Dos Santos da oynamıştı. Onun hakkındaki ilk izlenimim her iki ayağına da hakim olmasıydı. İyi pas yapıyor, çok az hata ile oynuyor. Kumaşını çok iyi gördüm” diye konuştu.
CİM-BOM ONUNLA BİR KAT DAHA GÜÇLENİR
Santos’un Turkcell Süper Lig’de başarılı olacağına inandığını sözlerine ekleyen Tuncay, “Galatasaray’a çok faydalı olur. Burada kazanacağı tecrübeden sonra sanırım yine Ada’ya döner. Dönerken de sarı-kırmızılı takıma iyi para kazandıracağını tahmin ediyorum” dedi.
KALİTESİNİ BELLİ EDİYOR
Uzun yıllar Premier Lig’de oynadıktan sonra şimdi teknik adamlığı seçen Tugay Kerimoğlu da şunları söyledi: “Çok genç bir oyuncu. Erken yaşta Premier Lig’de birçok maçta görev yapması ve Meksika Milli Takımı’nda oynaması zaten kalitesini ortaya koyuyor. Cim-Bom’da başarılı olacağına inanıyorum...”
Giovanni Dos Santos kimdir?
Barcelona alt yapısında yetişti. 2007’de A takıma çıktı ve 27 maç oynayıp 3 gol attı. Ardından İspwich Town’a geçti, 8 maçta 4 gol attı. Son olarak Tottenham’da forma giydi, gol atamadı.

sudaduran isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş
Sayfayı E-Mail olarak gönder