Tekil Mesaj gösterimi
Alt 01-29-2010, 02:52   #10
Kullanıcı Adı
manifesto
Alıntı:
milletinadami Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Adamın derdi başka...İsa aleyhisselam inecek veya inmeyecek..bunu tartışma konusu yapıp milletin içine fitne ve fsat atmaktan başka bir niyeti olmayan..birde utanmadan said nursi hazretlerini bu işe sokan...ben yeni birşey buldum meraklısı bir çocuktan daha ne beklenir ki...
Arkadaş sataşma içerikli mesajların can sıkmaya başladı
"adamın derdi yok" felan gibi sözlerine dikkat et
Karşında ecüş bücüç takımı yok
Fitne atmak dediğin şey ne?
konuya yazmak zorunda değilsin
Hz.İsa nın nüzulü ile ilgili hadisler ve onların hem zahir hem müteşabih sözleri

Hz.İsa peygamber olarak gelmeyecek diyorsunuz,peki ulul-azm bir peygamber ki ne demek olduğunu biliyorsunuz yani 124 bin peygamberden biri değil ,ulul-azm
Bu mesih soluklu peygamberin sıradan bir insan gibi vasıfsız ve peygamberlik tebliğinden arınmış bir şekilde tekrar bir hayat sürmesini nasıl izah edeceğiz?
Biz inkar etmiyoruz diyoruz ki izahını yapınız ki biz de buna mukabil ikna olalım

Diyoruz ki onlarca hadis var ahirzaman ve hz.isa nın nüzulü ile ilgili
Bu hadislerin zahir manasına mı aldanıyorsunuz yoksa bediüzzaman'ın da işaret ettiği gibi tefsir ve mana ettiği hakikatler mi vardır?

Israrla diyorum ŞAM da AKMİNAREYE inecek kavilinden bolca hadis türünden rivayet var?
Şimdi bu zatlar bu sözleri bize de tercüme edebilirse seviniriz..
Mesih deccalı mızrağı ile öldürecek
Şimdi bu zahir manamıdır yoksa bir temsilmidir işarat ettiği manayı hakikati varmıdır
Üstad ın bu tür hadisler için kullandığı ifade ehadis-i müteşabih..
ne demek olduğunu bir zahmet sizler araştırın
manifesto isimli Üye şimdilik offline konumundadır