Tekil Mesaj gösterimi
Alt 01-30-2010, 01:04   #4
Kullanıcı Adı
sirinsaat61
Exclamation
Alıntı:
El Emin Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Siz sadece görmüşsünüz.
İyi ki görmüşsünüz ya görmeseydiniz.
Ama ben Ama ben 16 yıldır şehrin içindeyim.
Her yer dert acı kokuyor.Siz alamazsınız o kokuyu bizler biliriz.
Ben bilirim o sorunu.
Çok batı iline gitmek nasip oldu tavaffuk'a bak pek kimseye nasip olmaz buralarda.
Oralarda Amed'liyim deyince o tuhaf bakışlar bana dikildi size değil.
Siz büyütülmüşsünüz.
Okutulmuşsunuz.
Teori üretmekte üzerinize yok zaten.
Hop hop yazıyorsunuz.
Yazmak kolay hocam yaşamak zordur.
Sizin o denli rahat ve saçma yazmanızın sebebi de budur bence.
Her ne ise sizinle bu konuda daha fazla konuşmak istemiyorum.
Siz yaşamamışsınız sadece size öğretileni üstün körü savunuyorsunuz.
Biliyorum saygısızlık oldu yazımda..
Gelin onuda doğulu oluşum hatırına affeyleyin.
Belki bir şeyler anlarsınız.
Selametle hocam.
Vesselam.
ben diyarbakır da 1985 yılından geçtim Üstümde asker elbisesi ile .Rapor altım ve evime dönecektim teslim oltuğum acemi birliğinde elbiselerim evime gönderilmişti.mecburen asker elbisesi ile evime geri döndüm Şu an asker elbisesi ile diyarbakır dan otobüse binerek evime gelebilirmiyim en azından cesaret edebilirmiyim bırakın bu düşünceleri .Ben buralarda pkk ile kürtleri bağdaştıran kişilerle mücadele ediyorum benim gözümde kişinin milliyeti değil ALLAh yolundakı seviyesi önemlidir.Kafanızdan türkler kürtleri eziyor düşüncesini kafanızdan çıkarın.Amed ifadenizden İslam öncesi kürtlüğe meraklı gibi duruyorsunuz.Bu pkk nın kullandığı bir ifadedir.Siz kendinizi doğulu olarak küçük görüyorsanız sizin sorununuz.Burada erzurumlu kokşularımız var 20 sene önce gelir düzeyi olarak bizim seviyemideydi şu an hatırı sayılır servet sahibiler ve toplumla iç içe bir insanlar.8 karedeşden son dört tanesi öz be öz türklerle evlendi kimse bunlar kürt kızınızı bu kürtlere niye verdiniz demedi.Burada diyarbakırlı mardinli arkadaşlarımız var kimsenin bir şey dediği yok.Ve ben bir karadeniz çocuğu olarak 11 yaşındayken buraya geldiğimde şivemden dolayı yaşatığım sıkıntıyı ben bilirim senin ifade eddiğin bölge sorununu şive dolasıyla ben yaşadım Çocuk psikoloji ile.Biraz kafanızı kaldırın etrafa bakın bu formda yazdığım yorumlara yeniden bak anlamadığın kısımları tekrar dan oku

Konu onurcan tarafından (09-01-2015 Saat 00:31 ) değiştirilmiştir..
sirinsaat61 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla