Konu
:
FLAŞ! Erzincan'da Tank Hareketliliği / Havan Kime Paşa!..
Tekil Mesaj gösterimi
01-30-2010, 23:17
#
15
Kullanıcı Adı
Feyza
Alıntı:
özgün genç
Nickli Üyeden Alıntı
Erzincan'da Tuhaf Konvoy
Erzincan'da 3. Ordu Komutanlığı'na bağlı 25 askeri araç, Erzurum'un Üzümlü ilçesine kadar gidip döndü. Askeri yetkililer, dikkat çekici hareketliliğe 'tatbikat' dedi.
3. Ordu Komutanlığı 59. Topçu Tugayı Muhabere Alayı'na ait askeri lojistik araçlar sabah saatlerinde Erzincan'a 17 kilometre uzaklıkta bulunan Üzümlü ilçesi girişine kadar gidip geri döndü.
Edinilen bilgiye göre, Erzincan-Erzurum E-80 karayolunu kullanarak Üzümlü ilçesine kadar giden ve geri dönen askeri birliğin, araçların uzun yola gidip gidemeyeceğini test ettiği öğrenildi. Muhabere Alayı'na ait araçların geçiş güzergâhlarında trafik ekipleri de önlem aldı.
Öte yandan askeri araçların gidiş gelişinde şehir merkezi yerine gözden uzak bir güzergâh seçildiği öğrenildi.
Erzincan'da 3. Ordu Komutanlığı'na bağlı 25 askeri araç, Erzurum'un Üzümlü ilçesine kadar gidip döndü. Askeri yetkililer, dikkat çekici hareketliliğe 'tatbikat' dedi.
28.01.2010
Bu haberi yapan arkadaşın öğretmenini çok merak ediyorum.
Bir insan ciddi bir haberde nasıl böyle bir hata yapar anlıyamıyorum. Aslında amacın abartmak olduğunu düşün diyor şeytan
ama ben ona uymamak istiyorum neyse diyorum...
Arkadaşlar haberde Üzümlü Erzurum'un bir ilçesi olarak belirtilmiş konu abartılmış.
Üzümlü Erzincan'ın merkeze 22 Km 13 dakika uzaklığında bulunan bir İlçesidir.
Erzincan Erzurum arası ise 188 Km. 1 saat 52 dakika'dır. Bilgilerinize...
Yetkililer foruma eklenen haberde (konuda) düzeltme yaparsa sevinirim.
Feyza
Açık Profil bilgileri
Feyza nickli üyeye özel mesaj gönderin
Feyza - Daha fazla Mesajını bul