Alıntı:
GECE & GÜNDÜZ Nickli Üyeden Alıntı
Akp li bir bürokratın olduğunu anladın yani sen de bravo. Hani ne biliyim muhafazakar denilen bir parti de içki içen bakana hoş görü çerçevesinden, böyle bir bürokratın yaptığına da ''zaaf'' diyip, karşı görüşten biri ya da birilerinin bu ve benzeri bir şey yaptığında günlerce konuşmanız,Orduda içilen içkiyi günlerce konuşmanız ne kadar çifte standart bir yaklaşım
|
Bilemiyorum pek güvenilir yerlerden haber gelmediği vakit onun araştırmasını yapmadan o habere inanmak biz müslümanlara yakışmaz. Velevki oldu diyelim bu kesimde böyle şeyler bunun üstünden rant elde etmek etikmi , içki veya insana has bir takım zaaflar üzerinden ben siyaset yapmam beni iyi takip edememeişşiniz. İnsan benimsediği her şeyi iradesi ile ortaya koyar özgürdür dilediği gibi yaşar bunda sorun yok ama benimsediğin hayat modelini diğer hayat modelleri üzerinde baskı aracı olarak kullanamassın bizim sözde laik cevreler nedense kendi hayat modelleri dışındaki bütün farklı yaşamları kendileri için tehdit görürler bu tehditinde canlı kalması için her daim bu tür haberleri canlı ve diri tutarlar.