Tekil Mesaj gösterimi
Alt 02-03-2010, 05:14   #22
Kullanıcı Adı
Üç mevsim
Milli Mücahide

Facebook'un pislik olduğuna katılmıyorum. Böyle birşey yok. facebook demek İnternet demek. Facebook, İnternetin özetidir.

Facebook'ta yaptığınız işler ya da karşılaşacağınız video, resim yazı vb şeyler arkadaş listenizle ve üye olduğunzu gruplarla sınırlıdır. Bunları doğru seçtikten sonra problem yok. Tıpkı internet gibi nasıl kullandığınıza bağlıdır hatta bu minvalde internetten daha masumdur. Facebook asla arkadaş bulma sitesi değildir, gitgide de bu algıdan uzaklaşıyor. İnsanın bir konu hakkında doığru analiz yapabilmesi için onu iyice tanıması gerekir. Bunnu yapmadan da analiz yaparız ama doğru olmaz.

Düşüncelerinize saygı duymakla beraber çok dar ve sığ olduklarını da söylemem lazım. Kendi minik dünyanızdan bakarak -muhafazakar erkeklerin Facebook'ta hesabı olmasını istemiyorum- deme hakkınız da olabilir konu ne kadar muhataplarıyla ilgili olsa da kafası olan düşünüyor ve ağzı olan da konuşuyor, onun için yapacak birşey yok.

Eğer bu grubun başığına bakarak bu muhafazakar erkek yorumunu yaptıysanız aynen katılıyorum.. Bu grubun başlığındaki haddi aşan, tek taraflı tavır bunu hakediyor.

Ha vakit kaybı dersiniz boş uğraş dersiniz anlarım ama pisliklik bir durum yok ortada.

Konu Üç mevsim tarafından (02-03-2010 Saat 05:18 ) değiştirilmiştir..
Üç mevsim isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla