Evet Ergenekonun arkasında Masonlar var..
Peki Masonlar kimler..ne yaparlar ? amaçları ne ? örgüt yapıları nasıl ? bunları bilebiliyormuyuz..??
bildiğimizi sandığımız şeyler doğrumu aceba..?
Masonlar hakkında çıkan kaç kitap var ?
Kaç tanesini okuduk ?
genelde kimler yazmışlar ?
Masonluk hakında oluşan merak duygusunu tatmin etmek ve belli bir kanala yönlendirmek için bu bilgileri masonların kendileri yazmış olamazmı ?
Toplum mühendisliği denen şeyi masonların da kullandıklarını söylesek çokmu yanlış olur?
Şüphe şüphe şüphe diyorsanız ..yani herşeydende şüphe ediyorsunuz acebalarla kafamızı karıştırıyosunuz zaten kırık dökük bazı bilgiler var şimdi senin söylediklerinle onlarda çöpe gidecek sana neden inanalım diyenlerde olacaktır..
bu tür ince meseleler bizi aşar diyenlerde..
ama etki tepki kaidesi gibi bizi etkileyen bir güç var..özellikle Türkiyeyi kontrol eden bir güç var..bi zaman bolşeviklerdi sonra darbeciler oldu asker oldu TSK oldu GENEL KURMAY oldu..şimdi ergenekon..ama bunlar tek başlarına bunu yapabilirlermi aceba..
tek başına ergenekon veya tsk bunu yapabilirmi..belki yapar belki yapamaz..ama bi gerçek varki onları kontrol eden bi üst kurul var..o kurulda masonlardır diyemiyorum çünkü masonların mahiyetini bilmiyoruz..belki masonlukta vitrin bi oluşumdur..önümüze konan bi örgüttür..belki onlarında arkasında onlarında üstünde bi kurul var ve Masonlarıda ergenekonuda başkalarınıda onlar yönlendiriyor ve yönetiyor..
Ama kim ?
cevabı merak edilen soru bu..şudur diyemiyoruz çünkü biz daha taşeron kurulları bile tam bilemiyorken en tepe kontrol noktasını nasıl bilebiliriz..
BEN ŞÖYLE BİR SONUCA VARDIM..
MADEM BU KURULLAR BİLİNMİYOR VE BİLİNEMİYOR VE KİMSENİNDE GÜCÜ BUNA YETMİYOR O ZAMAN BİZ BİZE DÜŞENİ YAPALIM..VAZİFEMİZİ BİLİP ONU BİHAKKIN YERİNE GETİRELİM..
GÜCÜMÜZÜN YETMEDİĞİ BELKİ ÖMRÜMÜZÜN BİLE YETEMİYECEĞİ Bİ YOLDA KENDİMİZİ HARCAMAYALIM..