Tekil Mesaj gösterimi
Alt 02-05-2010, 20:25   #10
Kullanıcı Adı
redyellow
Alıntı:
rizzelli Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
sayın redyellow

madem milli görüşün farklı bir yönünü sağduyulu yüzünü vurguladınız.o zaman size bi kaç soru sorayım müsadenizle.

milli görüş siyasi ağırlıklı bir görüş ise muhattabı akparti olması gerekirken bu cemaat neden siyasi rakip olarak algılanılıyor?
Sevgili kardeşim:

Milli görüşün partisi bellidir, genel başkanı bellidir.

Her milli görüşçünün, forumlarda yazan herkesin milli görüşü temsil etmesi mümkün değildir. (bende dahil)

Siz diyorsunuz ki MİLLİ GÖRÜŞ BU CEMAATİ NEDEN SİYASİ RAKİP OLARAK ALGILIYOR.

Bu kanaata nerden vardınız ki?

Mesela saadet partisi yetkililerinin bu cemaati siyasi rakip olarak gördüklerini dair bir konuşması, açıklaması vs mi var.

Ben duymadım, eğer siz bilgilendirirseniz görüşümü yazarım.

Bu cemaatin yanlışlarını vs. söylemek onları siyasi rakip olarak görmek değildir.

Herkesin yanlışı da olabilir, doğrusu da... Bu cemaatin de doğruları vardır, katılmadğım yanlış bulduğum şeyleri de vardır.

Bunu söylemek onları siyasi rakip olarak görmek değildir.

Bakın ben bir çok forumdan gülen cemaati ile ilgili asılsız İFTİRALARA karşı çıktığım için atıldım, banlandım vs.

Ve ben milli görüşçüyüm. (hatta ilginçtir bazı yerlerde de akpli diye tepki görüyorum, sırf şunu doğru yaptılar dediğim için)

Fethullah gülen cemaati siyasi rakip olarak görmedim, göreni de görmedim milli görüş yetkililerinden.

muhabbetle.
redyellow isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla