Tekil Mesaj gösterimi
Alt 02-06-2010, 02:49   #169
Kullanıcı Adı
sirinsaat61
Alıntı:
barışcan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
SN. hoca hiç merak etmeyin vede korkmayın artık kürt halkı asker elbisesi giyenlere sokak ortasında saldıracak değiller neyin ne olduğunu biliyorlar en azından sizin gibi düşünenleri kürtleri alevi kürt veya sunni kürtler diye ayıranları pek kaale almıyorlar.
yorumlarınızda alevilerin katledilmesi caizdir demediğiniz kaldı . ALLAH yolunda seviyesi yüksek birinin kendisi gibi düşünmüyor diye bu şekilde önyargılı davranması dinen doğru mu sizce.?
Peygamberimiz ( S.A.V ) ırkçılığı men etmedimi müslümanlar için
Amed isminden rahatsız olduğunuz açık AMED kürtçe diyarbakır ın ismi bu kadar rahatsız olmanıza gerek yok.
ALLAH yolunda yüksek seviyede oltuğumu sanmıyorum.Irkçı değilim Alevi düşmanı değilim kendimce empati yapıyorum.Ha dersen niye aleviliği öne sürüyorum Karayılan denen şahıs özbe öz türk Ordu lu biliyorum en son reşadiye baskınını organize edenin de türk olduğunu gazetelerde okutum.Pkk yı devrimci bir çok Türkün destekletiğini bilmiyorsunuz gibi me geliyor Kürt açılımından da soldan gelen desteğin aşırı sol franksiyondan geldiğinin farkındamısınız.Ha beni soracaksanız Türkmüyüm bilemiyorum .O yüzden Irkçılık yapmak gibi bir durumum yok.Benim önce Müslüman oltuğum ilkilendirir.Amed sözüne de kıçığım biraz Pkk kokuyor
sirinsaat61 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla