Tekil Mesaj gösterimi
Alt 02-06-2010, 16:44   #10
Kullanıcı Adı
El Emin
Alıntı:
Yalçın KARACA Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Açıkcası ben değişimi öngören bir doku hissedemedim sayın Tekinin açıklamalarında. Sol duruşun çektiği ızdırapları başbakanın eşine yapılan müdahale ile karşılaştırması tuhaf geldi bana , sol madem cuntacılardan o kadar çekti şimdi sol düşüncenin momnenti ve temsilcisi olan CHP neden bu zihniyet karşısında demokrasiyi savunamıyor yoksa genetiklerinde bulunan asıl sevda olan sosyalist anlayışmı izin vermiyor bu bakışa.
Gürsel beyin somut bir şey söylemediği ortada siyasi havanın secim ile artmasına oranla CHP 'nin cizgisini halk merkezli kalıplara kaydırma tarzının halk tarafından kabul edilmeyeceğini bilmesi gerekir.
Secim önceleri ulvi ve dini değerlere karşı olan takiye sanatları secim sonrası nasıl vahşi bir otoriteye döndüğünü herkes anlayabiliyor. Gürsel beyin sayın Baykal ın ve kabinesinin hayat görüşlerine, siyasi felsefelerine aykırı cizgiye kaymasının ihtimali yoktur azcık bu kaymayı gönülden hissetseler Gürsel beyi aforoz etmede geçikmezler
Baykal kendisine muhalif olan kimleri harcamadıkı.
Kırmızı olarak altını çizdiğim bölüm ayrıca çok hoşuma gitti.
Çok güzel yazmışsınız..
ALLAH razı olsun.
CeHaPe'nin ne telden çaldığı belli değil.
Ajitasyon yaptığı konuların avukatlıklarını üstlendiklerini unutuyorlar galiba...
El Emin isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla