Tekil Mesaj gösterimi
Alt 02-21-2010, 14:59   #5
Kullanıcı Adı
Üç mevsim
Siz yediğiniz tokatla iyice afalladınız. Aktifhaber ve Habervaktim'de yayınlanan:

Karanlık Oda İşte Böyle Çuvalladı haberim doğrudur.

Oda Tv'nin kendi haberinde benim onlara yerini öğrettiğim bu ilk video Cuma akşamı 20:30 'da yüklenmiş görünüyor. Cuma günü ben bu videoyu izliyordum. Bu mümkün değil. Bunları Aktifhaber'e de Habervaktim'e de açıkladım. Artık meseleyi onlar takip edecek benim işim var.

Dikkat ederseniz sitelerindeki ilk haberde bu yukarıdaki burakelalmaz'dan eser yoktu konuyla hiç alakalı olmayan birinin profilinden Gülen Hoca'ya uzanmışlardı. Bu çirkefliği izah edip özür dilesinler önce. Sonra tarih ve saatler üzerinden yaptıkları açıklamaya da asla inanmıyorum ama işin tekniğinden o kadar anlamaıdğım için işi haber sitelerimize bıraktım. Onlar araştıracak. Bu tarih-saat hesapları bile kafaları gibi sulu.

Bu sözde yalanını örtbas etme haberinde kendi hesaplarınca benim onlara yerini öğrettiğim ilk video Cuma akşamı 20:30'da yüklenmişe geliyor oysa bu mümkün değil çünkü bu ilk videoyu ben o gündüz izliyordum ve daha saat akşam 4-5 vey 6 gibi 20:30'a gitmez gitse bile bu benim videonuna adresini foruma ekleme saatim :-) forumun videolar kısmındaki ilgili videonun altına -işte orijinal ses kaydı- diye eklemiştim.

Odacıların, Ses Kaydıyla İlgili 2 Haberi de Kumpas ve Karalama Çabasından İbaret.

Hem mors hem mat oldun Karanlık Mahzen..

Başbuğ Videosunu Kim Yükledi?

Karanlık Oda işte böyle çuvalladı!
Üç mevsim isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla