Tekil Mesaj gösterimi
Alt 02-22-2010, 15:15   #8
Kullanıcı Adı
EZEL
Alıntı:
ASKOROS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
kocaeli büyükşehir belediyesi burada yazılanlar kadar sorunsuz gitmiyor ulaşım konusunda kanayan yara var bundan en çok öğrenciler şikayetci yeni otobüsler alındı ama saatlerce belediyenin otobüsleri bekleniyor 2 ilçe arasında mesela gebze-izmit 1saatte 1 belediyenin otobüsü var hat eksikliği var gebzeden umuttepeye hat yok saymakla bitmez ulaşım konusundaki sorunlar bilinsinki öğrenciler okuduğu şehirde kalır çoğunlukla o şehri sevdirmek lazım ama kocaelide okuyan öğrenciler kocaeli diyince hep saygısız araba kullanırken telefonla konuşan özel halk otobüsü soförlerini, iğne atsan yere düşmeyecek sıkışıklıktaki yeşil yarım halk otobüslerini ve 15 dakkalık izmit-umuttepe yolunun 55dakkada o halk otobüsleriyle gidilmesini hatırlıyor...anlatıyor...
Kocaelinde oturuyorum Umuttepe Tıp fakültesinde çalışıyorum
izmit -umuttepe arası 19 kilometre
İzmit - umuttepe öğrenci taşımacılığın ücreti : 1 tl.
Bir yarım minübüs bir turda(sadece gidiş veya geliş) 25 tl yakıt yakıyor
Ayaktaki yolcularla ful çekse en fazla 40- 50 milyon tl kazanır
Umut tepe dağın başı öğrenci yokken çoğu kez o şöförler en fazla 10 yolcu bulabiliyorlar çoğu zaman zararına çalışıyorlar

Sonra belediyeyi bilmiyorum ama ben merkezden gebzeye yani nerdeyse 5 dakikada bir yolcu minübüsü giderken görüyorum.izmitte minübüslerde belediye arabalarındada öğrenci fiyatı aynı diye biliyorum yanılıyormuyum

Belediyeden çok üniversitenin dağ başına yapımasını isteyen üniversite yönetimine suç bulmanız gerek Belediye zaten oranı yollarını yapıcam diye trilyonlar harcadı kışı geliyor belediyenin bütün kar temizleme araçları o yolu temizlemekten şehrin yolu kalıyor.
EZEL isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla