Tekil Mesaj gösterimi
Alt 02-22-2010, 22:52   #22
Kullanıcı Adı
delidumrul
Alıntı:
tayyiperdogan57 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
açarlarda açmazlarda,

aççarlarsa yine karanlik gunler gelir, bu sefer AB yi unutalim, ve resmen biteriz bu sefer
cunku kapatirlar, ilk dava da mahkeme bu ciddi bir ihtardir dedi, bu sefer bizi yakarlar ama bence seçime gideriz ve yuksek bir oyla geliriz tekrar ve bu sefer hiç kimse bir sey diyemez

ama Artik bu karanlik zihniyeten bence BIKTIM allahim su karanlik zihniyeti geçmi$ kavimler gibi helak etsen ne olur be !
AByi unutsakta unutmasakta Türkiye ye birşey olmaz korkma. Sayın Tayyip Erdoğan da büyükelçilerle yapılan yemekte bunu ima etti zaten avrupalılara. Gözünüz kör mü? diye sorduya hani sonrasında ister alın ister almayın bizi ama Türkiye ilerlemeye devam edecektir demeye getirdi. Hem bak sana burdan kendi düşüncemi söyleyeyim AB 15 seneye kalmaz çöker. Aile kavramı bitti çocuk yapmıyorlar ve yaptıklarıda ne idüğü belirsiz olduğu için yeyip içip ...ıp geziyor. Zaten Avrupa Birliği olmalarının altındaki sebep çöküşü gördüler ve bari birlik olalımda geciksindir. Ama avrupanın sonunu pek hayırlı görmüyorum. Sana Rum suresini okumanı tavsiye ediyorum. Avrupaya uyarılar var ve günümüz avrupası bu uyarıları dikkate almadığı için çökecek. Rum suresini bir gözden geçir dediğimi anlayacaksın. Hayırlı geceler.
delidumrul isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla