Tekil Mesaj gösterimi
Alt 03-15-2010, 06:54   #4
Kullanıcı Adı
İntifada
Alıntı:
fatih güneş Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
nolmuş ya amerikancı olmak suçmu bende amerikancıyım.amerika düşmanlığıyla biryere varamayız.amerikayı komplo teorileriyle vahşi hale getirende bu komploculardır.amerika kuruluşundan beri insan haklarını savundu ama bazı islamcı ve milliyetçiler komplolarla amerikayı vahşi bir hale getirdi.baştada elkaide
Amerikaya karşı bir sempatiniz olabilir buna hiçbirşey demem ama amerikayı kimse vahşi hale getirmedi.Zaten vahşi ve sadist bir millettir.En başta katlettikleri soykırıma maruz bıraktıkları kızılderilileri hatırlayalım.İçerisine virüs yerleştirdikleri battaniyelerle hasta edip sonra tedavi edeceğiz diye gelip soykırım yaptılar kızılderililere.
Kurucusu masondur ve siyonizmi belkide israilden daha falza temsil eder.
Şu an dünyanın en emperyalist ülkeside amerika.

Ayrıca el-kaide adlı terör örgütünün ben islamcı bir çerçevede olduğunu hiç düşünmüyorum.Amerikanın ortadoğudaki emperyalizmine sebep olarak türetilmiş bir kukladır.Hani ortaoyununda vardırya bir kişinin elinde 2 şiş vardır farklı farklı 2 karakter vardır ve birbirleriyle dövüşürler.İşte Amerikayle el kaide de böyle kavga ediyor ama tutan el aynı.

Amerikancı olmanın ben bu yüzden yanlış olduğunu düşünüyorum.Amerikancı olmak amerikayı gözü kapalı doğru ilan etmek anlamına gelebilir suç ortağı bir bakıma.

Ama amerikayla müttefik olmak çok farklı birşeydir.Devlet çıkarı için anlaşma yapmaktır.Devlet yönetmek bakkal yönetmeye benzemiyor diyorya başbakanımız aynen öyle eğer bağımsız bir ülkeysen ve içinde bulunduğun çağda büyük hedeflerin varsa tabi ki bu hedeflerine ulaşmak için en çok fayda sağlayacağın devletle müttefik olacaksın.

Amerikanın müttefiki olmakla amerikancı olmanın arasında böyle bir fark görüyorum ben