Tekil Mesaj gösterimi
Alt 03-15-2010, 17:20   #5
Kullanıcı Adı
fatih güneş
benim ülkemde okuyamayan başörtülülere kapısını amerika açıyor.fetullah güleni amerika sahipleniyor.daha da önemlisi çinin tüm tepkisine karşın rabia kadire sahip çıkıyorlar ben nasıl olurda amerikaya sempati duymam üstelik üstad necip fazıl kısaküreğinde amerikan politikasını korumakla mükellef olduğunu söylediği sözleri vardır.amerikan düşmalığı yapsam bana ne kar getirecek.amerikaya küfür edip edip sonrada başörtülüleri amerikaya okumaya yolluyacağız.bu ayıp değilmi hem ağzına geleni söyle sonra git adamın memleketinde oku.kızılderililer konusundada sanki amerika yaptıda bizim ülkemiz yapmadımı amerikalı sen aynaya bak dersimde yaptılarını söyle derse ne diyeceğiz.oda katliam değilmi?.hadi onuda geçtim adamlar hiç değilse kendi milletine zulüm çektirmiyor.bizim devlet maşallah kendi milletini fişlemekten başka bir iş yapmıyor.bu imam hatipli bu başörtülü bu dindar..size söylüyüm emin olun amerikanın gücü şuandaki sistemle bizde olsa bizim dünyada yapmadığımız fitne kalmazdı.şu askerdeki kini nefreti görmüyormusunuz bir düşün bu komutanlara dünyanın en teknolojik ordusunu verdik.kendi camisini bombalayacakları iddia edilen bu askeriye dünyada ne fitneler çıkarmazki?bizim en çok yaptığımız şey birilerini eleştiririz ama asla aynaya bakmayız.ben bunu öğrendim sizede tavsiye ederim
fatih güneş isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla