Tekil Mesaj gösterimi
Alt 03-15-2010, 18:16   #8
Kullanıcı Adı
Üç mevsim
Odatv sırf melaneti sayesinde meşhur oldu. Bugün acaba beni mi karayacak diye girip bakıyor herkes. Odatv Bile Olsa Cevap Vermek Gerekiyor. Böyle olunca da meşhur oluyorlar. Odatv'ye karşı Medya Gündem'i tavsiye ederim. Bu site desteklenirse Odatv'nin pabucunu dama atabilecek potansiyele sahip. Medya Gündem, Odatv'nin doğru konuşanıdır.

10 Haberinden pardon sallama-düzmecesinden 5'i Vakit, 5'i Gülen Hoca Olan Ergenekon Tetkiçisi Odatv ve Cumhuriyet Gazetesi'ne Destek Çıkmaları Kabullenilemez. Bu şeytani odakların son günlerde Mustafa İslamoğlu üzerinden yaptıkları karalamaya tepki olarak reklamın durdurulması gerekiyordu.

Uyarımıza Ülker'den Gelen Absürt Cevap Üzerine bir süre Ülker ürünleri almamaya karar verdim herkese de bir süre Ülker almamayı tavsiye ediyorum. Onlar satışlarını düzenli olarak takip ediyor hatalarını bu şekilde anlasınlar.

Ülker'in Cevabı:

"Değerli görüşlerinizi bizlerle paylaştığınız için teşekkür eder, konuyla ilgili sizi bilgilendirmek isteriz.

2009 yılı Aralık ayı başında, Ülker markamızın 65. yıldönümünü kutlamak amacıyla “Mutlu Bir An” kampanyamızı başlattık. Çocuk, yaşlı, kadın, erkek, öğrenci, işadamı, herkesin bir Ülker ürünüyle mutlaka güzel bir anısı olduğu gerçeğinden hareketle oluşturulan kampanyamız TV, sinema, yazılı basın, açıkhava, internet reklamları ve saha uygulamaları da dahil olacak şekilde 360 derece iletişimi kapsıyor....

Kampanyanın başlangıcından bu yana yürüttüğümüz iletişim çalışmalarında, yukarıda bahsi geçen tüm mecraları, ayırım yapmadan, tüketicilerimize en etkin şekilde ulaşmamıza katkısı olacak şekilde kullanmaya gayret ediyoruz. Cumhuriyet gazetesi de, pek çok diğer gazete gibi, “Mutlu Bir An” kampanyamızda kullandığımız yayınlardan biri oldu.

“Mutlu Bir An” kampanyamız 2010 yılı boyunca farklı mecralar ve yayınlar aracılığıyla tüketicilerimizle buluşmaya devam edecektir.

Saygılarımızla,"

Bırak Ergenekoncular Mutlu Olmasın...
Üç mevsim isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla