Tekil Mesaj gösterimi
Alt 03-15-2010, 20:07   #10
Kullanıcı Adı
Gören Göz
Ne o? burada da mı patron yazmaya müsade etmedi? Ya demokratik açılım felan derken ve hatta demokrasiden dem vuran ama sadece kendine demokrat marksist liboş müsvettesi Altanlara iki laf ettik diye neden mesajlarımız silindi merak ettim?
Ha o kadar sevdiğiniz bu çok sevdiğiniz şahsiyetler bakın Ceddimiz Osmanlı'ya nasıl gönderme yapıyor.
Efendim bir biz mi doğruyu söylüyormuşuz?
Herkes Ermeni mezalimi yaptı derken neden onlara inanmıyormuşuz? Efendim biraz şüphe etmeliymişiz?
Evet şüphe ediyorum? Ama ben bu kanı bozukların soyundan sopundan şüphe ediyorum.
Adam okyanus ötesinden benim yaşadığım topraklar hakkında hüküm verecek bizde idiot gibi kendimden şüphe edeceğim öyle mi?
(Bu yazıyı sizde okuyup buğz edin: http://taraf.com.tr/makale/10372.htm)
Ama suç onlarda değil. Nitekim düşmanın görevi düşmanlıktır. Ama benim derdim içimizdeki münafıklarla?
bizim satırlarımızı Altanları iki kelam eleştirdik diye silenlere sesleniyorum. Boşuna demokrasiden dem vurmayın. Yoksa sizin demokratlığınız da Altanlarınki gibi mi? E ne olacak onun vaazlarını bu kadar önemsediğinize göre ona benzemenizi normal karşılıyorum.
Resulallah'ın buyurduğu gibi; inandıklarınızla haşrolunursunuz ancak...

Konu Gören Göz tarafından (03-15-2010 Saat 20:08 ) değiştirilmiştir.. Sebep: eksik satır ekleme
Gören Göz isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla