Alıntı:
ÇeneSuyuÇorba Nickli Üyeden Alıntı
Dedim ya işte sizler bu ülkenin ekmeğini yer sonra yediğiniz kaba ..... Evet elenmeli. Çünkü İmam Hatiplerin kuruluş sebebi ve amacı belli. Ara personel yetiştirmek için varlar. Türban da sizin sayeniz de siyasetin içinde ve AKP her sıkıştığında temcit pilavı gibi öne sürüyorsunuz. Bunu biz değil AİHM si bile bizi haklı çıkartıyor. Önce sizler kendinizi aklayın. Szin hakkınızda karar çıkmadımı LAİKLİK KARŞITI EYLEMLERİN ODAĞI siz değilmisiniz? Bu ülke Laik bir ülke istediğiniz kadar yırtının.
|
İşte senin seviyende bu kadar yinr kuyruğuna çok fena bastım öyle değilmi verecek cevabın kalmadı yine hakaret.Bırak hakaretide şu benim sorduğum anektoda cevap ver
Kızlar okusun diyen hoşuna gidiyorda imam hatipliler ve başörtülü kızlarda okusun diyen neden laikliğe aykırı oluyor.Cevabı çok açık din düşmanısınız.
Aihm istediği kararı verebilir Allah(C.C) yasalarından daha büyük hiç bir yasa yoktur.Çatlayabilirsiniz davamızdan dönmeyeceğiz.
Ayrıca partim laikliğin karşıtı odağımı bilmiyorum ama ben laikliğin karşıtıyım.Dini hiçbir işten ayrı tutmam.Eğer sırf bu yüzden bu dünyada rahat edemeyeckem ahirette benim bu hakkımı kısıtlayanlardan hakkımı fazlasıyla alırım.
Hakaretlerin başladı lafın bitti banlanman yakın keşke banlamasalarda senel biraz daha oynasam böyle cahili bilgisizi gelince çok hoş oluyor