Alıntı:
ParadiSe_ Nickli Üyeden Alıntı
Asla katılmıyorum . Tff ilk hatasını Bursada yaşanılanlardan sonra ceza vermemesi ile yaptı , bir ikinci hata daha yapmaması lazım.
Hakem için : Sen biliyorsun ki 2. maç iptalinde takım düşecek. Ndn valinin söylediklerine kulak tıkıyorsun? Sadce 3 dk kala neden devam etmiyorsun?
Artık şundan eminim. Bu takımı düşürmek is-ti-yor-lar .
|
evet düşürmek istiyorlar.. her ne kadar olayın içinde provakatörler de olsa bu olay emsal taşıyabilecek nitelikte..
Ne olursa olsun bu takım düşürülmeli.. Yok işte dogunun incisiymis felanmış fistanmış.. Antep'te neden bunlar yaşanmıyor... Diyarbakır'ı artık süper ligde tutmamalılar.. Yönetmelik ne diyorsa uygulanmalı..
AnkaraSpor'u düşürenler Diyakbakır'ı da düşürmeli.. Futbol bu Siyaset değil.. Ben Türk Futbolunun biyerlere gelebilmesi için bu tür esnekliklerden şiddetle kaçınılması gerektiğine inanıyorum..
Sen Diyarbakır'ı düşürecek kadar cesaret sahibi olma sonra yok efendim milli takım dünya kupasına katılamıyor yok efendim neden türkiyeye kaliteli futbolcular genc yaşta iken gelmiyor.. bazı şeylerden fedakarlık edilmeli..
Akıl ve mantık sahibi olarak size soruyorum.. Kariyerli bi futbolcusunuz.. BursaSpor Size transfer teklifi yapıyor.. Sen de ılıman dusunuyorsun.. Diyorsun su takımı bi izleyeym bakalım.. rast geliyor Diyarbakır maçını izliyorsun.. sen bırak bursaspor'u bi daha antalya'ya tatil için bile gider msn?
Hep şu örnek var.. Yok işte italya'da da oluyor bunlar.. Sicilya'da felan fistan.. Napoli taraftarını hayranlıkla izliyorum.. Çok savaşçıydılar.. ancak federasyonun verdigi cezalarla akıllandılar.. eskisi gibi degil artık sicilya bile..
Son olarak Federasyon Bu olaya DiyarbakırSpor olarak degil her hangi bir Aspor olarak karar vermeli..