Tekil Mesaj gösterimi
Alt 03-18-2010, 16:09   #3
Kullanıcı Adı
İntifada
bu senin şahsi ve yanlış düşüncen. Abdülhamit in filistini satmasını yararımıza sanmakta sizin gibi reel politika adına ıraktaki kardeşlerimiz satan düşünceye yakışır ancak.
ama konumuzun bunlarla ilgisi yok her şey açık

Ne demek istiyorum sende biliyorsun kendi yaptığınız şeyleri başkasıda yapınca siyonist uşağı demiyeceksiniz.Siz yapınca yarar var demiyeceksiniz.Bu iki yüzlülüğün dik alasıdır.
sen benim nedemek istediğimi anladın hiç evirip çevirme sizin israille anlaşmadaki yarar nedir?Yahudiler aynı şeyi abdülhamitede teklif etmedilermi.Para teklif etmedilermi ülkenini borcunu silecek kadar?Ee işte sizde aynısını bu anlaşma için söylüyorsunuz fayda var diyorsunuz.

Milli görüşün genel huyudur laf çarpıtmak benim yorumumu okuyan ne dmeek istediğimi anlar sende anladın ama kabullenmek zor.

israile taviz vermedik elbette bunu israilliler sizden daha iyi bilir.
akp 8 yıllık kesintisiz eğitimi iptal etmedi acaba bu kanunu çıkaranlarla aynı derecede sorumludur diyelim mi?

Aynı şeymi acaba her ikisi?Bu kadarmı sizin düşünce dünyanız siyaset bilginiz.İki taraflı yapılmış ve tek tarfın reddiyle sonucu ne olursa olsun iptal olabilecek bir anlaşma biri.Diğeri daha önce yapılmış bir madde içsiyasette.
Hem 8 yılık kesintisiz eğitim konusunda siz rezil olursunuz konuşmayalım isterseniz.
Sizin hoca meclise getirmeyi planlarken başbakanımız ne demişti kesintisiz eğitim kediye yavrusunu boğdurmak olur demişti.Ne demişti hoca kabadayılığın lüzumu yok bu işler çocuk oyuncağı değil.Keşke bu sert tutumu 28 şubatçılara gösterseydi doğruları söyleyen recep tayyip erdoğana değil

Ahmet yasin in konumuzla hiç ilgisi yok. şu kadarını söyliyim yasin 1989 da hapse girdi(son hapis dönemi) eylül 97 de çıktı.

Nasıl yok e hani siyonizmle savaşıyordunuz?İntifadanın en büyük lideri hapiste ve sizin bununla ilgili hiç bir baskınız yok.Bumudur sizin israille mücadeleniz.Ürdün olmasa hapistern çıkamayacaktı.Bravo çok güzel atıp tutuyorsunuz 54.hükümet diye.Yılmayıp biraz dursaydınızda görseydik nasıl bir hükümet ama anlamadık birşey