03-18-2010, 16:38
|
|
|
Alıntı:
bizim yaptıklarımız sizin yaptıklarınız yuvarlak boş sözler.
ne demiştik biz israille anlaşma yapmadık.
bizim yaptıklarımızda bir yanlış varsa şurası yanlışdır deyin. biz öyle yapıyoruz. biz yapınca şöyle siz yapınca neden böyle * ne alaka yaptıklarımız aynı değil.
abdülhamit konusunda ne demek istediğin açık orada duruyor. filistinin satılmasının bizim yararımıza olacağını yazdın. akp nin özelliği bu, sıkışınca satar. kıbrıs gibi, ıraktaki kardeşlerimiz gibi....
filistinin satılmasıyla , modernizasyonu bir tutma mantığıda komik...
|
Milli görüş holiganizmi diye bir konu vardı.Bu yorumu oraya yazabiliriz.Yazılan bir yorum evirilip çevirilip nereye getirilebilir.Mübarek ben ne diyorum diyorsun ki çıkar için fayda için yahudiyle yapılmış anlaşma yanlılş değildir.Ben ne diyorum madem öyle filistinden toprak stsaydı abdülhamit devlet çıkarına olcaktı fayda oalcaktı ama satmadı herşey çıkarla bir tutulmaz.Şimdi girdimi kafana?
Esas senin yaptığın komik sizin israille yapmış olduğunuz bu iki anlaşmayı akparti yapsaydı neler derdiniz?
Alıntı:
]abi bir hükümetin içerde milli eğitim sisteminde bir düzenleme yapması bir devletele olan anlaşmayı iptalle bir değil. (-:
8 yıllık eğitimde bizim hiç bir sıkıntımız yok. biz yapmadık çünkü.
ama ısrarla konunun özünden kaçma gayretlerin ilginç.
|
Ben neden kaçayım gözüm?Sağlam durup erken seçime gitseydin de milleti mesut yılmazın eline düşürmeseydiniz
Alıntı:
abd komutu değil, modernizasyonu yapan başka ülke yok. evet israille refahyolun anlaşma yaptığını söyleyen müfteridir.
bilmediğin konuda yazmıyacaksın. bu anlaşmada hükümetin imzası yoktur. askeri bir anlaşma. siyasileri ilgilendiren kısmı önceki hükümetler tarafından düzenlenmiş.
|
Albeni reklamlarında sizi oynatsalar isabet olur 
Bahane bulmakta hiç zorlanmıyorsunuz baksanıza
|
|
|